Seriál Sreality.cz – Znáte svůj profil makléře? A víte, jak ho vylepšit?

8. dubna 2020

Vložení certifikátu a videomedailonku jsou nové možnosti, jak vylepšit profil makléře pro ještě lepší reprezentaci sebe a své práce.

Videomedailonek je možnost, jak se představit uživatelům služby, kteří se na Srealitách pohybují. Do svého profilu makléře si nově můžete nahrát video, kde se představíte, prozradíte, čím se zabýváte nebo na co jste specialistou či specialistkou.

Proč by si uživatel měl vybrat právě vás

Na tuto a další otázky, můžete odpovědět ve svém videu. Máte tak šanci uživatelům představit a přiblížit svou práci a získat tak další potencionální zákazníky. Můžete se pochlubit svými dalšími úspěchy a specializacemi – jako jsou třeba certifikáty. Nahrát jich můžete neomezeně.

Videomedailonek i certifikáty můžete vložit ke svému profilu přímo v administraci služby nebo přes importní program, který používáte k zasílání inzerce Sreality.cz.

Medailonek je nejvhodnější nahrát ze strany makléře. Je třeba, aby potvrdil zaškrtávacím políčkem, že souhlasí s pravidly pro vkládání obsahu.

Video může být libovolně dlouhé (video i audio musí být stejně dlouhé), avšak v maximální velikosti záznamu 1024 MB. Po překročení této velikosti server vrací chybu a video nezpracuje. Opětovné nahraní videa nahradí již uložené video.

Jak nahrát videomedailonek

Rozklikněte profil makléře, uprostřed stránky najdete možnost vložení medailonku. Stačí kliknout na „Procházet“.

Stejným způsobem můžete nahrát také certifikáty.

Během několika minut se začne video i certifikáty u profilu makléře zobrazovat. Profil na Sreality.cz pak může vypadat takto:

V případě zájmu je možné vytvořit videomedailonek (90 sekund) přes naše grafické oddělení. Pro bližší informace se obraťte na svého obchodní zástupce ze Seznamu.

Naši obchodní zástupci vám rádi představí novinky ze světa realit přímo na vašich poradách. Stačí se ozvat na kontakty, které najdete ve svém administračním rozhraní Sreality.cz nebo nás kontaktujte na info@sreality.cz.

Pokud se chcete na cokoli zeptat, napište nám na info@sreality.cz.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích