Seriál Sreality.cz – Videoprohlídky u nabídek

14. května 2020

V současné ztížené situaci všichni hledáme možnosti, jak být uživatelům blíž. Proto bychom vám chtěli připomenout videoprohlídky na Sreality.cz. Vylepšete prezentaci své nabídky a ukažte nabízené nemovitosti tak, jako byste se s klientem potkali osobně. Věříme, že díky této vychytávce si budete blíž a využijete ji i do budoucna.

Videoprohlídky vám umožňují provést klienta po nabízené nemovitosti. Uživatel, který se na videoprohlídku podívá, se může ihned ocitnout v domě, bytu či na pozemku, o který má zájem. Máte tak možnost zvýšit jeho chuť se na nemovitost přijít podívat osobně.

Výhodou videoprohlídek je to, že můžete nabídku představit v uceleném videu, prozradit výhody dané nemovitosti a ukázat tak největší pozitiva. Okamžitě tak uživatele zaujmete.

Videoprohlídku můžete nahrát přímo do inzerátu – velikost může být až 1024 MB. Podporujeme téměř všechny video formáty. Videozáznam můžete přidat do jednotlivých inzerátů, ale také třeba do developerských projektů.

Jak vložit videoprohlídku

Prohlídku můžete vložit přímo v administračním rozhraní služby Sreality.cz nebo přes importní program, který používáte k zasílání údajů na server.

Vložení videa přímo v administraci lze provést přes odkaz „Procházet“. Zde vyberete video, které chcete vložit a uložíte. Po vložení se bude několik minut zpracovávat.

Video se následně zobrazuje vždy na první pozici ve fotogalerii u inzerátu.

Jak vypadá inzerát s videoprohlídkou

Přiložené video u stávajících inzerátů shlédne téměř 60 % uživatelů až do konce.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích