Rok 2020 přivezl na Sauto spoustu novinek

13. ledna 2021

Uplynulý rok 2020 byl pro většinu z nás bezesporu těžký. I přesto se nám podařilo do Sauto.cz zapracovat řadu novinek, které mají jediný cíl, zpříjemnit a urychlit vám návštěvu naší inzerce. A to hlavně v čím dál více využívané mobilní verzi našeho webu. Je možné, že vám některé z nich unikly, tak si pojďme některé z nich připomenout.

Auto domů

Během první vlny karantény a plošného uzavření provozoven jsme autobazarům a dealerům, kteří u nás inzerují, nabídli možnost uveřejnit u svých inzerátů štítky „Auto domů“. Jejich úkol byl jednoduchý. Informovat zájemce o daný vůz, že prodejce je ochotný uskutečnit prodej i během uzavřené provozovny a po domluvě vůz přivést přímo k zákazníkovi domů. Tato možnost se setkala s velkým úspěchem a řada prodejců tyto štítky využívá i ve chvíli, kdy jim situace umožňuje mít otevřeno.

Kategorizace vozů

Pro kupující, kteří ještě přesně neví, jaký konkrétní vůz hledají, jsme nasadili na mobilní verzi Sauta novinku v podobě rychlého výběru podle kategorií. Stačí si například vybrat kategorii „Levné vozy do 50 000 Kč“. Zájemci o koupi se poté zobrazí nabídka všech vozů, které splňují dané parametry, napříč všemi značkami. Tato možnost rychlého výběru je od svého uvedení stále oblíbenější.

Zajímavé články z webu Garáž.cz na domovské stránce Sauto.cz

Na domovské stránce mobilní verze Sauto.cz, je teď výběr zajímavých článků z našeho motoristického magazínu Garáž.cz. Tím jsme chtěli návštěvníkům mimo nabídku vozů nabídnout i články, které by je mohli zaujmout.

Automatické vyplnění poptávkového formuláře

Další novinku ocení lidé, kteří Sauto používají pod přihlášením. Těm nově do poptávkového formuláře automaticky nahráváme kontakty v podobě e-mailu a telefonu. Věříme, že díky snazšímu vyplnění přinese tato novinka autobazarům větší množství poptávek.

Seznam prodejců i na mobilní verzi

Už i na mobilní verzi je možné prohlédnout si seznam prodejců s aktivními inzeráty. Prodejce je možné filtrovat podle lokality, kde působí a zájemce se tedy může cíleně podívat na nabídku prodejců v jeho okolí. Současně se do seznamu prodejců propisují a jejich recenze uveřejněné na našem webu Firmy.cz

Přehlednější parametry vozidel

Na mobilní verzi jsme upravili prezentování parametrů a vybavení vozů tak, aby bylo co možná nejpřehlednější. Zájemce tak má okamžitě přehled, jaké parametry prohlížený vůz nabízí.

Poslední hledání

Sauto si teď pamatuje nastavení filtrů, které jste měli nastavené. Tato novinka vám ušetří čas ve chvíli, kdy výběr vozu přerušíte. Po znovu otevření domovské stránky už nemusíte vyhledávání znovu nastavovat, stačí prostě kliknout na políčko „poslední hledání“.

Oblíbené inzeráty

Ruku v ruce s uložením posledního hledání jde i další novinka. Tou je uložení oblíbeného inzerátu přímo v mobilní verzi Sauta. Můžete se tak rychle dostat na uložený inzerát a kontaktovat prodejce

Podobné nabídky

Ve chvíli, kdy si prohlížíte detail konkrétního inzerátu, se vám na mobilní verzi nově zobrazí nabídka podobných vozů konkrétního prodejce. Můžete si tak velmi jednoduše prohlédnout více obdobných inzerátů, než se rozhodnete na nějaký zareagovat a kontaktovat prodejce.

Katalog vozidel

Na mobilním Sautu si našel místo i nový katalog vozidel. Ten v případě osobních vozidel nabízí kompletní přehled všech modelů a jejich generací, které vybraná značka historicky vyrobila. Návštěvník tak získá kompletní informace o jednotlivých modelech s tím, že se může jednoduše prokliknout do nabídky vozidel.

Na vylepšování Sauta budeme samozřejmě pokračovat i v letošním roce. O veškerých novinkách vás budeme průběžně informovat. Věříme, že nám zachováte přízeň a budete náš web i nadále využívat.

Tým Sauto.cz

Sdílet na sítích