Dáme jídlo jako nové akční tlačítko na Firmy.cz

Přicházíme s další produktovou novinkou. Víme, že akční tlačítka jsou oblíbená. A to jak u vás, tak i u vašich zákazníků. Proto jsme se rozhodli k vlastnímu akčnímu tlačítku a k tlačítku na Booking přidat další. Tentokrát potěšíme ty z vás, kteří podnikají v odvětví stravování, nově můžete váš firemní profil navázat na Dáme jídlo.

Akční tlačítko Dáme jídlo zkrátí cestu uživatele k objednání jídla a vám přinese více objednávek. Stačí jen, aby hladový uživatel klikl na tlačítko Dáme jídlo a už objednává u vás. Navíc váš firemní profil teď bude ještě více atraktivní.

Stejně jako vlastní akční tlačítka je Dáme jídlo viditelné i ve firemní kartě ve výsledcích hledání.

Dáme jídlo zná dnes asi opravdu každý. Budujte důvěryhodnost své provozovny pomocí zavedeného brandu.

Proč se objednávání přes firemní profil vyplatí

Tlačítko Dáme jídlo může na službách Seznamu oslovit zákazníky, kteří dříve netušili, že si mohou vaše jídlo objednat i přes Dáme jídlo. Máte svůj vlastní objednávkový systém nebo může zákazník zavolat přímo k vám a objednat si? Nastavte si vlastní akční tlačítko „Objednat jídlo”, na profilu můžete ukazovat klidně obě varianty.

Pokud máte možnost objednání jídla i na svých stránkách, doporučujeme přidat vlastní akční tlačítko. V nastavení je už předdefinovaná volba „Objednat jídlo”.

Jak na to? Jednoduše, ve firemním adminu v části Akční tlačítka” nastavte své vlastní akční tlačítko. Stejně tak si můžete v sekci Upravit profil zkontrolovat napojení své restaurace na svůj profil na Dáme jídlo.

Samotné vlastní akční tlačítko je funkcí dostupnou pro klienty Seznamu naplno, ale výhod propojení na Dáme jídlo může využívat každý restaurační firemní profil.

Věříme, že z nové funkcionality budete mít stejnou radost jako my a přinese vám nové objednávky a zákazníky.

Tým Firmy.cz

Sdílet na sítích