Developerské projekty můžete na Sreality.cz jednoduše propojit s jednotlivými inzeráty celého projektu

15. dubna 2021

Na developerské projekty, které jsou oblíbenou kategorií, se můžete dostat hned z hlavní stránky Sreality.cz. Lidé v ní hledají inzeráty pro nákup nemovitostí k bydlení či jako investiční příležitost.

Záložka „Projekty“ je určená pro založení developerského projektu, ve kterém může prodejce daný projekt popsat, uvést bližší informace o lokalitě, jeho výhodách, přiblížit jeho konstrukční prvky, pro koho je určený apod. K projektu lze přidat fotografie, vizualizace projektu nebo video.

U projektu nelze využít služby jako jsou Topování, TIP regionu či TIP makléře. Abyste mohli projekt v dané kategorii zveřejnit, je třeba splnit podmínky registrace na Sreality.cz. Kompletní návod pro zveřejnění projektu najdete zde.

Na jeden developerský projekt může být navázáno neomezené množství inzerátů. Všechny se řadí pod jeho popis. Výhodou je, že díky jejich propojení budete mít všechny inzeráty pohromadě. Zájemci tak uvidí výpis inzerátů přímo v detailu projektu nebo se z inzerátu naopak prokliknou na samotný projekt.

Díky propojení mají lidé možnost, dostat se na vámi zadané nabídky z různých zdrojů, ať už vyhledávají například v samotných bytech či domech, na projekt se prokliknou nebo v něm naopak hledají a dostanou se přímo na jednotlivé nabídky, které na něj navazují.

Výhodou založení projektu je to, že k němu můžete připojit jednotlivé inzeráty, díky tomu může uživatel získat kompletní informace. Jak o celém projektu, tak o jednotlivých nabídkách, ať už se jedná např. o byty, domy nebo komerční prostory.

Developerský projekt se dá založit i přes importní program Realman/Sreality.cz realitní software. Bližší postup najdete zde.

Nenašli jste odpovědi na vaše otázky?

Neváhejte kontaktovat svého obchodního zástupce, kontakt najdete v administraci služby Sreality.cz. Napsat nám můžete i přímo na info@sreality.cz.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích