Proč se vyplatí propojit Sreality.cz a Seznam naplno

30. dubna 2021

Máte aktivní inzerci na Sreality.cz? Ukážeme vám možnosti vylepšení vašich nabídek a nejenom jich pomocí Seznamu naplno. Díky tomuto propojení máte možnost zvýšit povědomí o své značce, ale také rovnou klienty informovat například o službách, které pro ně nabízíte nebo si je pomocí nabídek přivést na své inzeráty.

Nyní si ukážeme výhody propojení Sreality.cz a Seznam naplno, v případě, že máte Seznam naplno aktivní. 

Porovnání Seznam naplno vs. Seznam zdarma 

Pokud máte aktivní Seznam naplno, zobrazí se logo vaší společnosti v detailu aktivních inzerátů u všech vašich nabídek. Toto logo se zobrazí díky aktivovanému Seznamu naplno i v adresáři realitních kanceláří. Bez Seznamu naplno se logo v adresáři RK vůbec nezobrazí, i když ho máte na Firmy.cz nahrané. Díky tomu hned v adresáři RK či při vyhledávání nabídek uživatelé ví, s kým jednají a budujete si takto povědomí o své značce a působí to profesionálně a důvěryhodně.

V případě Seznamu naplno se u vaší společnosti zobrazí oproti Seznamu zdarma – logo realitní kanceláře, otevírací doba, graf portfolia RK, akční nabídky a události, ve kterých můžete více upozornit na to, jaké služby poskytujete nebo je můžete využít na prezentaci svých nabídek, fotografie a hodnocení. Všechny tyto údaje se získávají z firemního zápisu na Firmy.cz.

Je jenom na vás, jak vylepšení profilu využijete pro svou prezentaci. Díky Seznamu naplno na vás mohou uživatelé narazit při hledání na Seznamu. Váš vylepšený profil, kde se zobrazují navíc i nabídky z Sreality.cz (například odkazy na sociální sítě a mnoho dalšího), tak může oslovit mnohem více lidí. 

Další výhody Seznamu naplno a možnosti spuštění najdete tady.

A jak v praxi funguje propojení Sreality.cz a Seznam naplno? Mrkněte na přiloženou případovou studii paní Michaely Makovcové ze společnosti RE/MAX Gold, která Seznam naplno využila pro svůj makléřský profil. 

Nevíte si rady se spuštěním nebo máte další otázky k propojení? Obraťte se na svého obchodního zástupce nebo nám napište na info@sreality.cz.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích