Ještě úspěšnější inzeráty na Sauto.cz? Vyzkoušejte Vlastní kartu vozu

17. září 2021

emýšlíte, jak zvýšit úspěšnost svých inzerátů na Sauto.cz? Jak se již na první pohled odlišit od ostatních prodejců? Máme pro vás řešení. Vyzkoušejte rozšiřující produkt Sauto – Vlastní kartu vozu.

Vlastní karta vozu neboli VKV je jednoduše řečeno soubor vašich bannerů, které se zobrazují u všech vašich inzerátů.

V případě, že zájemce o koupi váš inzerát doplněný o VKV rozklikne, uvidí po celém inzerátu rozmístěny vaše bannery, které jsou proklikové. V případě, že kupce zaujmou a rozhodne se na ně kliknout, dostane se tak například přímo na vaše webové stránky. O konkrétním URL na které bude kupec přesměrován se rozhodujete vy sami.

Hlavní bannerovou plochou je takzvaný Branding, který je umístěn po obvodu inzerátu. Je tedy rozsáhlý a tím pádem vhodný pro obsáhlejší sdělení.

Vlastní karta vozu

Velmi oblíbenou součástí VKV je boční banner, Skyscraper. Tento banner se pohybuje směrem dolů, v návaznosti na to, jak uživatel inzerát prochází a je tedy stále v zorném poli. Také je možné zvolit místo běžného banneru takzvaný Skyscraper 4 vozy, který zobrazuje další až 4 vozidla z vaší nabídky. Systém je nastaven tak, aby vždy primárně zobrazoval podobná vozidla v podobné cenové hladině.

Skyscraper dosahuje hodnoty CTR přes 1 %.

Funguje to tedy podobně jako v případě, že k vám na provozovnu přijde klient na prohlídku vozidla. Z nějakého důvodu mu ale vůz nevyhovuje. Máte tedy možnost nabídnout mu nějakou alternativu z vaší nabídky a uskutečnit tak prodej jiného vozidla.

Mezi fotografiemi a informacemi o voze je umístěn banner, který může obsahovat kalkulačku splátek. Pokud si kalkulačku nebudete přát do inzerátů umístit, může být nahrazena standardním bannerem.

V dolní částí nabídky je umístěn další banner, který je vhodný mimo jiné pro shrnutí dalších možností nákupu zboží či služeb.

Vlastní karta vozu

Dva bannery z balíčku VKV jsou umístěny i v mobilu. Jeden z bannerů je umístěn mezi základními informacemi o voze a specifikacemi vozu. Uživatel jej tedy nemůže přejít bez povšimnutí. Druhý pak naleznete ve spodní části inzerátu.

Průměrná doba strávená návštěvníkem v detailu inzerátu byla v srpnu 2021 na počítačové verzi přes 9 minut. Na mobilní verzi pak téměř 7 minut. Tráví zde tedy dostatečné množství času na to, aby ho vaše další nabídka mohla zaujmout.

Sami vidíte, že bannerových ploch je v detailu inzerátů dostatečné množství, abyste mohli odprezentovat svá sdělení a případně návštěvníka přivést přímo na vaše stránky. Technické specifikace bannerů naleznete zde. Nemáte-li možnost vyrobit si bannery sami, můžete si objednat jejich výrobu přímo u nás.

Pokud vás možnost vyzkoušet VKV zaujala, kontaktujte svého obchodního zástupce Sauto, který vám se vším ochotně poradí.

Tým Sauto

Sdílet na sítích