Workshop Sauto.cz: Využijte doplňkové služby a zefektivněte tak ještě více svou inzerci

23. listopadu 2021

V rámci představení optimalizačních tipů a pomoci v podnikání jsme připravili Workshop Praktické tipy, jak využít Sauto.cz na maximum. V hodinu a půl dlouhém bloku se vystřídali tři řečníci, kteří hovořili o širokém spektru témat.

O novinkách a optimalizačních tipech hovořila Hana Kontriš, manažer týmu inzertních služeb Sauto.cz. Posluchači se dozvěděli více o možnostech propagace svého podnikání nejen na internetu, zodpovězena byla také otázka, proč se vyplatí „Topovat“ inzeráty nebo jak je důležité doměřovat inzerci na inzertních serverech.

Pomocí Topování se můžete dostat na první pozice v daném filtru

Jaký je nejlepší reklamní formát na Sauto pro budování značky? Nebo pro prodej skladových vozů? Nejen na tyto otázky odpověděl Petr Hanzal, Senior account manager Seznam.cz. V rámci jeho prezentace se klienti dozvěděli o všech možnostech bannerové prezentace na Sauto.cz, včetně doporučení, které formáty se hodí pro konkrétní cíl.

Feed je pomocník, který šetří čas i peníze

Václav Kirchner, feedový specialista, ukázal, proč je velmi důležité pracovat s feedy. Feed automaticky propisuje do sdělení aktuální informace. Díky tomu klient nemusí zdlouhavě upravovat podklady a riskovat, že sdělení uvidí uživatel později, než je třeba. Proběhla také ukázka výroby konkrétního banneru a následná práce právě s feedovým řešením.

Zaujalo vás nějaké téma? Všechny přednášky v plném znění si můžete pustit na odkazu níže.

Sdílet na sítích