Nepropásněte poptávanou novinku na Sreality.cz – Seznam naplno propojený s profilem makléře

18. ledna 2022

Pokud jako makléř využíváte produkt Seznam naplno na Firmy.cz a inzerujete pod realitní kanceláří na Srealitách, automaticky se nyní nově v profilu makléře na Sreality.cz začnou zobrazovat navíc atraktivní položky.

Konkrétně jde o:

  • Fotografie (1 fotografie)
  • Nabídky, akce a události
  • Recenze z Firmy.cz – ve formě žlutých hvězdiček nebo i možnost recenze si přečíst, hvězdičky se zobrazují jak v detailu makléře, tak přímo v detailu inzerátu na Sreality.cz u kontaktu na makléře
  • Videomedailonek a certifikáty

Podmínkou tohoto zobrazování je mít vlastní unikátní IČ u profilu makléře na Srealitách, díky tomu dojde automaticky po aktivaci Seznamu naplno k zobrazování uvedených položek.

Jak pak vypadá takové vylepšení na Sreality.cz se můžete podívat zde:

Podoba profilu se zakoupeným Seznamem naplno

Do profilu makléře na Firmy.cz nově propisujeme inzeráty z Sreality.cz

Zobrazení inzerátů z Sreality.cz na Firmy.cz

Výhodou pro realitní kanceláře je to, že je makléř stále veden a je vidět pod realitní kanceláří.

Nově se i u realitní kanceláře přímo v detailu inzerátu zobrazí hodnocení ve formě hvězdiček u RK.

Hodnocení v detailu inzerátu

Díky tomuto propojení získají lidé více informací o vás, jako makléřích nebo realitní kanceláři. Seznámit je můžete i se svými službami, nabídkami a pomocí akcí je můžete upoutat/zaujmout. Recenze vám pomohou přitáhnout další zájemce o nemovitost – kupující nebo prodávající, protože už i ze zkušeností ostatních vědí, jaké služby nabízíte a jak fungujete.

Líbí se vám tato možnost? Neváhejte se obrátit na vašeho obchodního zástupce Sreality.cz, kterého najdete v administračním rozhraní služby nebo nás kontaktujte na info@sreality.cz či na online podpoře.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích