Seznam Diskuze pomáhají zvednout expozici v Newsfeedu až o 5%

Veronika Geltner 5. ledna 2022

Služba Seznam Partner nabízí provozovatelům webů možnost vložit pod své články diskuzní modul. Ten aktuálně běží už na 9 službách společnosti Seznam jako jsou třeba Seznamzpravy.cz, Novinky.cz nebo Prozeny.cz a na desítkách webů partnerů. Diskuze je pak dostupná uživatelům, kteří mají ověřený Seznam účet. 

Přidáním diskuzního modulu na svůj web můžete získat vyšší CTR, které může být až o 5 % vyšší. Zvýšit se mohou i imprese, a to až o 10 %. A nejen to. Diskuzní modul od Seznam.cz vám může přinést až o 5 % vyšší expozici v Newsfeedu, což pro vás znamená vyšší výnosy z reklamy.

Z aktuálních testů jsme vypozorovali, že web bez Seznam Diskuze má v průměru o 10 % nižší imprese, o 5 % nižší prokliky a strávený čas na stránce je o 3 % nižší, než na stejném webu s diskuzemi,” dodává Štěpán Škrob, manažer produktového týmu divize Reklamy.

Díky přihlášenému uživateli máte lepší možnost jej identifikovat, a tím pádem i cílit a reklamu tak efektivně monetizovat. K dispozici máte navíc zdarma editorský tým, který vám pomůže diskuze editovat.

Co díky diskuznímu modulu získáte?

  • uživatelé se na vaší webové stránce zdrží déle, a tím se zvyšuje PV až o 10 %
  • lepší uživatelský zážitek pro vaše čtenáře díky sociální interakci na vaší službě
  • zpětnou vazbu od čtenářů na články, můžete tak svůj obsah ještě zdokonalit
  • nový prostor pro reklamu

Jak diskuzní modul funguje?

Při prvním vstupu do diskuze projde uživatel jednoduchou registrací, kam zadá své jméno a ověří si telefonní číslo přes SMS. 

Uživatel se do diskuze přihlásí pomocí svého Seznam účtu a v diskuzi navíc najde funkce, na které je zvyklý: například formátování textů a emotikony, diskuzní vlákna a reakce nebo nahlašování závadných příspěvků.    

Modul je na několika vrstvách vysoce optimalizovaný, což zajišťuje vysokou stabilitu a rychlost i v případě, že bude probíhat diskuze s velkým množstvím příspěvků. Implementace diskuzního modulu je možná do jakékoli stránky a je velmi jednoduchá:

  • do hlavičky HTML stránky vložíte úvodní kód,
  • do místa na stránce, kde chcete embed vykreslit, vložte další kód,
  • pomocí dalšího kódu načtete kód diskuzního modulu.

V případě zájmu o tuto službu nás kontaktujte na emailu seznam.partner@firma.seznam.cz nebo se podívejte na podrobnější informace na webovky.

Veronika Geltner

PR specialistka

Sdílet na sítích