Jak inzerovat na plný plyn? Využijte výhod Sauto.cz a Seznamu Naplno

Jan Němec 21. února 2022

Firemní profily na Sauto.cz jsou propojeny s firemním zápisem na Firmy.cz. Veškeré údaje jako například adresa provozovny, kontaktní telefon a podobně se na Sauto.cz automaticky propisují z firemního zápisu na Firmy.cz. Upravíte-li jakékoliv údaje na Firmách, automaticky se údaje aktualizují i na Sautu. Nemusíte tedy údaje upravovat ve více rozhraních.

Do vaší inzerce na Sautu se propisují i recenze vašich zákazníků. Tyto recenze pomáhají zájemcům o koupi se rozhodnout, zda prodávajícího kontaktovat. Dobré reference zvyšují vaši důvěryhodnost a tím i pravděpodobnost, že vás kupec osloví.

Profil prodejce na Sauto.cz

Výše popsané funkce jsou součástí i neplaceného profilu na Firmy.cz.

Pokud si svůj profil na Firmách platíte, máte k dispozici takzvaný Seznam naplno. Ten vám oproti neplacenému firemnímu zápisu přináší řadu výhod. Jednou z nich je například zobrazování vašeho loga u vašich vozů na Sauto, což zvyšuje u vašich zákazníků povědomí o značce.

Seznam naplno také upřednostní placený profil při vyhledávání v katalogu Firem. Napíše-li kupec do vyhledávání například „Autobazary Praha“, placené profily se mu zobrazí přednostně.

Pokud případný kupec klikne na profil prodejce, zobrazí se mu mimo jiné až šest vozů z nabídky prodávajícího.

Nabídka vozů na Firmy.cz

Pokud zákazníka vybrané vozy nezaujmou, může se pomocí tlačítka „Nabídka na Sauto.cz“ prokliknout přímo do celkové nabídky prodejce na Sautu. Předplatitel Seznamu naplno tak eliminuje riziko, že kupce zaujme nabídka jiného prodejce.

Další zajímavé informace o Seznamu naplno se dozvíte zde.

Pokud také chcete využívat výhody Seznamu naplno, kontaktujte svého obchodního zástupce.

Jan Němec

Konzultant inzertních služeb senior

Sdílet na sítích