Přidali jsme časové štítky k obrázkům ve Vyhledávání

27. dubna 2022

Ve vyhledávání od Seznamu jsme u obrázků spustili v březnu letošního roku novou vychytávku. Ta rozpozná, když zpravodajské weby publikují ve svých článcích i fotky. Díky speciálnímu štítku vám pak vyhledávač nabídne výsledky podle vašeho dotazu..

Nově přidané obrázky ze zpravodajských webů teď snadno poznáte díky časovému štítku. Ten vám mezi množstvím fotek pomůže zjistit stáří publikace. Výsledky hledání jsou tak relevantnější, přehlednější a usnadní vám orientaci ve výběru. Obrázky přidáváme několikrát denně.

Jak funguje přidávání fotek do našeho Vyhledávání?
Seznam web-crawler prochází denně téměř 500 českých zpravodajských webů a zaznamenává nově přidané články. A protože chceme být co nejaktuálnější, procházíme většinu stránek každých 15 minut. Některé dokonce každou minutu, pokud jsou aktivní v přidávání příspěvků. Během dne tak najdeme přes 4000 nových unikátních obrázků, ke kterým se připne štítek s časovým údajem.

Kdy tuto novinku oceníte?

Kdykoliv chcete například vědět, jaká je aktuální situace na Ukrajině, jak vypadaly róby na posledním předávání cen, nebo když hledáte záběry z právě chystaného filmu. Všechny nově přidané fotky ze zpravodajských webů teď najdete ve výběru s údajem, kdy jsme je přidali. Stačí jen zadat správný dotaz, jako je jméno slavné osobnosti, místo nebo událost, která vás zajímá.

Za tým Vyhledávání Titov Andrii

Sdílet na sítích