Novinka: Inzerujte auta na Sautu i na operativní leasing

Jan Němec 9. května 2022

Dnes startujeme na Sautu novinku možnost inzerce operativních leasingů, a to ve všech sekcích. Operativní leasing můžete tedy nabízet nejen u osobních vozů, ale také u motorek, užitkových, obytných či nákladních vozidel.

Volbu inzerce operativních leasingů máte všichni inzerenti bez ohledu na velikost předplacené databáze a bez nutnosti doobjednání doplňkového produktu. Inzerát v sekci Operativní leasing se započítává jako standardní inzerát.

Jak to tedy funguje?

Pokud máte vůz, který nabízíte k prodeji, ale zároveň jste ochotni jej pronajmout, inzerce na Sauto.cz vám obě varianty vyřeší. Jednoduše při vkládání či editaci inzerátu zakliknete možnost Prodej vozidla společně s Operativní leasing.

Operativní leasing v administračním rozhraní

V tomto případě ale vyplňte údaje o vozidle pro každou variantu inzerce zvlášť, neboť informace pro zájemce se samozřejmě liší podle toho, zda auto nabízíte na operativní leasing, nebo na prodej.

Zaujala vás naše novinka, ale inzeráty už máte publikované? Žádný problém, nabízet vůz na operativní leasing lze i zpětně. Jednoduše v editaci inzerátu zakliknete „Typ inzerce – Operativní leasing“ a doplňte potřebné údaje.

Ve výše popsaném případě se inzerát započítává jako dva inzeráty, zabere vám tedy dvě místa z vaší databáze. Pokud byste například využívali databázi Sauto 100, budete mít nadále volných 98 slotů pro své inzeráty.

Inzerci lze vkládat také pomocí importních softwarů, pokud tuto možnost importní software podporuje. Zda vámi využívaný importní software tuto možnost podporuje, ověříte jednoduše u jeho poskytovatele.

Zájemce o vůz si při nastavení parametrů vozidel vybere, zda chce vůz koupit, nebo pronajmout. Jak jsme zmínili výše, údaje, které zájemce potřebuje znát pro koupi a pronájem se liší, proto jsou pro obě varianty uzpůsobeny i možnosti filtrace.

Operativní leasing ve výpise inzerátů

Inzeráty v sekci operativní leasing můžete také topovat, stejně jako inzeráty v sekci na prodej.

V případě, že máte vyinzerovaný vůz v obou sekcích a inzerát vytopujete, topování se projeví v obou sekcích. Platba se však strhne pouze za jedno topování, tedy 3,- Kč bez DPH.

Pokud chcete novinku využívat, ale v tomto článku jste nenašli odpovědi na vaše otázky, obraťte se na vašeho obchodního zástupce nebo na email podpora@sauto.cz.

Jan Němec

Konzultant inzertních služeb senior

Sdílet na sítích