Vývoj cen benzínu, nafty a lpg odteď uvidíte hned a přehledně

Barbora Majerová 23. září 2022

Když si do vyhledávacího okna na Seznam.cz zadáte „cena benzínu“, vedle běžných výsledků vyhledávání vám vyjede i přehledný graf vývoje ceny za poslední dobu.

Naši programátoři připravili tuhle vychytávku kvůli trubulencím na trhu s pohonnými hmotami. Slouží k tomu, aby si každý mohl udělat okamžitě přehled o tom, jak se průměrné ceny vyvíjejí. Podívejte se sami.

V grafu si na jedno kliknutí můžete zvolit, zda vás zajímá vývoj za poslední týden, měsíc, rok, nebo maximální cena dané pohonné hmoty za celou měřenou dobu. V pravém horním rohu grafu si můžete určit také to, jestli chcete vidět vývoj průměrné ceny benzínu, nafty nebo lpg.

Vyhledávání má výsledky. Pomozte nám, aby byly co nejlepší
Chcete pracovat na vyhledávači, který denně používají miliony lidí? Baví vás kódování, analýza dat nebo produktový management? Oceníte smysluplnou práci v české internetové jedničce, pružnou pracovní dobu, techniku na přání a super kolegy? Pojďte k nám do Seznamu! Všechny potřebné informace najdete tady.

Podobný graf se vám samozřejmě ukáže, i když zadáte do vyhledávání heslo „cena nafty“ nebo „cena lpg“. Vývojáři v našem Vyhledávání se snažili, aby orientace v grafu byla co nejasnější a nejintuitivnější. Věříme, že vám nová pomůcka bude dobře a dlouho sloužit.

Sdílet na sítích