Workshop Sreality.cz nejen o optimalizačních tipech při inzerci, ale i o nástrahách při využívání reklamních formátů

Jan Němec 26. září 2022

Aby naši klienti z Sreality.cz byli stále v obraze, připravili jsme pro ně v rámci pravidelných akcí už druhý workshop. Rozebírali jsme optimalizační tipy pro řádkovou inzerci a bannerové formáty či možnosti Skliku, které mohou realitní kanceláře a makléři využít a mnoho dalšího.

Prvním řečníkem byla Hana Kontriš, manažer týmu inzertních služeb. Představila nám optimalizační tipy, které pomůžou vám, inzerentům, k efektivnější inzerci vašich nemovitostí a zmínila další zajímavá data o Srealitách.

Jako druhý vystoupil Ondřej Novák, manažer obchodního týmu. Přiblížil nám možnosti využívání bannerových formátů, a to nejen na Srealitách.

Dále se nám představili grafici Hana Antonová a Petr Budil. Osvětlili nám, jak postupovat při tvorbě bannerů a čeho se vyvarovat, aby byly co možná nejefektivnější.

Následovalo vystoupení Jakuba Louly. Ten nás seznámil s možnostmi využívání Skliku pro klienty, kteří se pohybují v oboru realit.

Posledním vystupujícím byla Lucie Košanová. Ukázala nám tipy, před čím se vyvarovat, pokud vaší propagaci svěříte reklamním agenturám.

Celý workshop si můžete pustit níže:

Časy prezentujících:

0:41 – Hana Kontriš – Praktické informace a tipy pro RK a makléře

39:13 – Ondřej Novák – Bannerové formáty nejen na Sreality.cz

1:09:10 – Hana Antonová, Petr Budil – Reklamní bannery: Všichni je známe, ale víme jak na ně?

1:41:17 – Jakub Loula – Novinky a tipy, jak využít Sklik v oblasti realit

2:03:40 – Lucie Košanová – Nejčastější levárny agentur a freelancerů při správě PPC kampaní

Jan Němec

Konzultant inzertních služeb senior

Sdílet na sítích