Zrcadlení na Sbazar.cz může nově využívat více inzerentů

Jan Němec 4. května 2023

Zrcadlení inzerátů z Sauto.cz na Sbazar.cz si za necelý rok od spuštění získalo velkou oblibu. Rozšiřující funkci, která může výrazně podpořit vaši inzerci vozidel, jsme proto zpřístupnili pro ještě více inzerentů.

Funkce Zrcadlení umožňuje automatické přenesení nabídek z Sauto.cz na Sbazar.cz. Vzhledem k přínosu Zrcadlení a velkému zájmu ze strany prodejců jsme rozšířili skupinu prodejců, kteří produkt mohou využívat.

Vyplatí se zrcadlit nabídky? Přečtěte si o tom, jak si Zrcadlení zatím vede.

Od 2. května 2023 mohou Zrcadlení nově využívat také firemní inzerenti, kteří využívají krátkodobé databáze Sauto.cz v délce 3 a 6 měsíců. Stejně jako u ročních databází bude možné Zrcadlení využívat i pro pobočky.

Zda se rozhodnete Zrcadlení využívat jen pro centrální databázi, nebo ho využijte i pro jednotlivé pobočky, je na vašem zvážení. Na základě pozitivních zkušeností inzerentů ale doporučujeme zrcadlit vozidla ze všech poboček.

Pokud chcete začít Zrcadlení využívat i vy nebo vás zajímají jeho ceny, obraťte se na svého obchodního zástupce Sauto.cz nebo na naši zákaznickou podporu na e-mailu podpora@sauto.cz.

Jan Němec

Konzultant inzertních služeb senior

Sdílet na sítích