Seznam.cz studentská kampaň je za námi. Kdo letos zabodoval?

Barbora Majerová 12. června 2023

Finále 7. ročníku vzdělávací soutěže Seznam.cz studentská kampaň určené pro studenty vysokých a vyšších odborných škol je za námi. Těší nás velký zájem jak ze strany škol, tak samotných studentů. Těch se letos zúčastnilo přesně 100 z celkem pěti škol napříč Českou republikou. Který z 25 studentských týmů byl nejlepší?

A jak to celé vlastně probíhalo? Studenti se rozdělili do jednotlivých týmů, vybrali si vhodného klienta a absolvovali 8 workshopů vedenými odborníky přímo ze Seznamu v rámci svých běžných cvičení na škole. Poté na základě získaných teoretických znalostí vytvořili pro klienta kampaně v reklamním systému Sklik, a to díky kreditu, který zdarma získali od Seznamu.

Své úspěchy poté studenti shrnuli do závěrečného reportu. Všechny jejich kroky poté zhodnotila odborná porota a z 25 týmů postoupily tři týmy do finále, které proběhlo 29. května v pražské centrále Seznamu.

Finálového souboje o nejlepší kampaň se zúčastnily týmy z Mendelovy univerzity v Brně s klientem Nakoy.cz, České zemědělské univerzity s klientem SPOLU label a Vysoké školy ekonomie a managementu s klientem ROSA centrum pro ženy. Studenti nás příjemně překvapili nejen tím, jak zodpovědně ke kampaním a celému projektu přistoupili, ale také volbou svých inzerentů.

Studenti překvapili zodpovědným výběrem klientů

Mezi nimi se objevili nejen klienti, kteří na trh přinášejí nové, zajímavé a udržitelné produkty, ale dokonce i organizace pomáhající ženám, které zažívají násilí ve vztazích. Ohromný společenský přesah práce studentů nás nepřestává udivovat, ale vítěz mohl být jen jeden, a tím se stal tým s klientem Nakoy.cz.

Výhercům moc gratulujeme a přejeme jim, aby si svou výhru v podobě stáže na konzultačním oddělení Skliku užili. A věříme i ve spokojenost ostatních, kteří se do projektu zapojili, protože získali nové zkušeností a znalosti, které jim mohou pomoci nastartovat kariéru.

Závěrem chceme moc poděkovat všem kolegům, kteří se na realizaci studentské soutěže podíleli, protože bez jejich nadšení a profesionálně odvedené práce bychom nedosáhli takového pozitivního hodnocení od zúčastněných studentů i škol, jejichž zájmu si moc vážíme.

Za tým Seznam.cz studentské kampaně
Jakub Loula

Sdílet na sítích