Služba Volnámísta.cz uzavírá spolupráci s ATS Recruitis.io. Cílem je přispět k větší digitalizaci náboru

Kristýna Hořovská 13. července 2023

Služba Volnámísta.cz od Seznamu, umožňující vyhledat nebo zveřejnit pracovní nabídky, je nově propojena s Recruitis.io, náborovou aplikací tzv. ATS (applicant tracking system). Klienti Recruitisu tak získávají možnost své nabídky pracovních pozic snadno publikovat na Volnámísta.cz, a oslovit tak více potenciálních kandidátů díky širokému zásahu služeb české internetové jedničky Seznam.cz.

Recruitis.io je náborovým ATS softwarem, který slučuje odpovědi z pracovních portálů do jednoho rozhraní, ve kterém náboráři (recruiteři a hiring manažeři) provádí kandidáta celým procesem náboru. Software umožňuje také změřit rychlost a kvalitu samotného procesu náboru. „Chceme, aby byla naše služba součástí procesu modernizace a digitalizace náboru. Ten vnímáme jako velký aktuální trend v oblasti personalistiky. Díky spolupráci s Recruitisem rozšiřujeme už dnes tak obrovskou nabídku pracovních pozic z celého Česka. Zároveň jde o krok, který umožní personalistům ještě efektivněji využívat náš portál Volnámísta.cz pro úspěšné obsazování konkrétních pracovních pozic,” říká Pavel Kolář, ředitel divize Oborových služeb Seznam.cz.

„Recruitis nabízí automatické napojení nově příchozích odpovědí z pracovních portálů. Jsme rádi, že nyní můžeme spolupracovat i se službou Volnámísta.cz, která bezpochyby patří k lídrům mezi poskytovateli nabídek pracovních pozic na českém trhu,” říká Štěpán Bartyzal, CEO společnosti Recruitis.io. 

Společnost ATS Recruitis funguje na trhu už pět let a má přes 10 tisíc uživatelů. Mezi její hlavní klienty patří kromě Seznamu třeba i T-mobile, UniCredit nebo Decathlon.

Služba Volnámísta.cz díky využití technologií společnosti Seznam.cz zpřístupňuje maximum příležitostí dostupných na tuzemském pracovním trhu. Služba má v důsledku využití fulltextového robota, pokročilých technologických způsobů získávání inzerátů, neuronové sítě a napojení na databázi Firmy.cz jednu z největších nabídek aktivních pracovních míst v Česku. Aktuálně služba nabízí zhruba 47 tisíc pracovních pozic. Využívání portálu je pro firmy i uživatele zdarma. Více o nedávných novinkách na službě čtěte zde.

Kristýna Hořovská

PR specialista

Sdílet na sítích