Seznam Partner spustil novou nápovědu. Co se změnilo?

Seznam Partner už delší dobu není jen službou pro obsahové weby. Jak se v čase mění požadavky partnerů, přizpůsobuje se i partnerský program. Proto jsme přistoupili ke kompletní změně nápovědy. Co změny přinesou partnerům?

Seznam Partner poskytuje ucelenou řadu služeb pro tvůrce. Od těch, kteří tvoří psaný obsah a monetizují ho, až po partnery, kteří kromě blogů připravují i video a audio obsah. Zaštiťujeme platformy jako Seznam Médium a Podcasty.cz a poradíme vám i s audio a videoreklamou.

Co se změní pro partnery?

Původní nápověda se zaměřovala především na reklamní kódy a nasazení reklamy na obsahové weby. To vše samozřejmě zůstává, ale naším cílem je stát se průvodcem pro zapojení všech služeb Seznam Partner. Předělali jsme proto strukturu celé nápovědy a přidali jsme další služby, které umíme doporučit. Vyměnili jsme i video návody, které partnery zapojením názorně provedou.

Nová nápověda partnerům zodpoví všechny základní i technické otázky a usnadní komunikaci s našimi konzultanty a speciality. Všechny důležité informace partneři najdou přehledně na jednom místě. Upravená struktura pomůže se lépe zorientovat v tom, co a v jaké podobě je třeba pro danou službu zajistit.

Využijí novou nápovědu i stávající partneři? Ano, tak jako se vyvíjí Seznam Partner, posouvá se i tvorba a požadavky partnerů. Tvoří videa, podcasty nebo se chtějí zapojit do služby Seznam Newsfeed nebo Seznam Médium. Podrobné informace snadno najdou na webu nápovědy.

S novou nápovědou naše aktivity směrem k partnerům nekončí. Pracujeme na tom, aby vždy měli aktuální informace o tom, co Seznam Partner dělá a jak jim může pomoci. Aktivně se věnujeme vylepšování mailingové komunikace a i nadále budeme pracovat na vylepšování nápovědy a webu Seznam Partner.

Za Seznam Partner Kateřina Nosianová

Sdílet na sítích