Maximalizujte potenciál inzerátů na Sreality.cz

Inzerce na realitních serverech je dnes pro mnoho lidí hlavním zdrojem informací o dostupných nemovitostech. Jedním z nejpopulárnějších realitních portálů v České republice jsou Sreality.cz. Tento server nabízí širokou škálu nabídek od různých realitních kanceláří i jednotlivců. S rostoucím počtem inzerátů ale přichází i potřeba pečlivé kontroly informací v zadaných inzerátech. A proč je vlastně kontrola inzerce na Srealitách tak důležitá?

Zajištění kvality a relevantnosti informací 

Kvalita informací je pro realitní trh klíčová. Uživatelé potřebují mít jistotu, že informace uvedené v inzerátech jsou přesné a aktuální. Kontrola inzerce zahrnuje ověřování správnosti uvedených údajů, jako je například velikost nemovitosti, uvedená lokalita a další důležité parametry, které jsou pro zájemce důležité. Pravidelnou kontrolou zajistíme, že inzeráty na Sreality.cz jsou pro potenciální kupce či nájemce spolehlivé a užitečné. Díky tomu mohou zájemci lépe posoudit, zda nemovitost odpovídá jejich představám, ještě před tím, než se rozhodnou pro osobní prohlídku. Jako realitní kancelář se pak nevystavujete nepříjemným dotazům či nedorozuměním při kontaktu se zájemci a šetříte pak i svůj čas. Zájemci o nemovitost jsou ihned o všem informovaní a uživatelé jsou pak spokojení, že dostávají potřebné informace ihned v inzerátu, na který reagují. 

Zajištění souladu s právními předpisy

Inzerce nemovitostí podléhá různým právním předpisům a regulacím. Sreality.cz jako renomovaný portál musí proto dodržovat všechny relevantní zákony a normy jako například zákony o ochraně osobních údajů, regulace týkající se reklamy nebo specifické požadavky na inzerci realit. Kontrola inzerce zahrnuje také ověřování, jestli inzeráty splňují tyto právní požadavky, což chrání jak inzerenty, tak i uživatele portálu. 

Zlepšení uživatelské zkušenosti 

Konečným cílem kontroly inzerce je zlepšení celkové uživatelské zkušenosti na Sreality.cz. Díky důkladné kontrole mohou uživatelé portálu snadno a rychle najít relevantní a spolehlivé informace o nemovitostech, což zvyšuje jejich spokojenost a důvěru v tento realitní server i inzerující realitní kanceláře. Spokojený uživatel je pak více nakloněný opakovaně využívat služby portálu a doporučovat je svým známým. 

A jak přesně kontrola probíhá?  

Kontrola inzerce je částečně automatizovaný proces, při kterém ověřujeme, jestli je daný inzerát v souladu s Pravidly inzerce Sreality.cz. Zároveň jsou nedílnou součástí Smluvních podmínek Sreality.cz, se kterými inzercemi na našem serveru souhlasíte. 

Ke všem klientům přistupujeme stejným způsobem a průběžně vyzýváme k opravě nabídek všechny inzerenty, kteří je nemají zadané podle výše uvedených pravidel. Jelikož jsou ale inzeráty pravidelně a nepřetržitě vkládané či aktualizované, nelze všechny inzeráty zkontrolovat najednou a ve stejný čas. Řazení inzerátů do kontroly inzerce probíhá automaticky podle předem stanovených parametrů. 

Zvýšenou pozornost věnujeme inzerátům, které jsou nám nahlášené uživateli Sreality.cz kvůli možným nesrovnalostem, jako je např. špatně zadaná lokalita, neodpovídající cena nebo stav nemovitosti. Každé hlášení důkladně prověřujeme, a proto v řadě případů potřebujeme vaši spolupráci.  

Pokud zjistíme v inzerátu jakoukoli nesrovnalost, obratem vás kontaktujeme pomocí e-mailu s předmětem „Opravte si prosím nedostatky v inzerátu“. Všechny informace, které potřebujete k úpravě inzerátu podle Pravidel inzerce, najdete přímo v námi zaslané výzvě, a to konkrétně v sekci „Jak postupovat?“. 

V některých případech od vás potřebujeme pouze kontrolu a následné potvrzení, že informace uvedené v inzerátu odpovídají skutečnosti. Pokud si se zaslanou výzvou nevíte rady nebo k ní máte jakékoliv připomínky, odpovězte nám prosím na zaslaný e-mail. Pro rychlejší komunikaci prosíme ponechte historii komunikace v e-mailu. Zároveň nás můžete kdykoliv kontaktovat i mimo zaslanou výzvu na e-mailu kontrola@sreality.cz. Na vaši zprávu odpovíme v pracovních dnech, a to nejpozději do 48 hodin.

Prosíme, reagujte na zaslané výzvy zpět na kontrola@sreality.cz, urychlíte tak proces kontroly inzerátů a zároveň tak předejdete případné deaktivaci inzerce. 

V případě, že na námi zaslanou výzvu nezareagujete či neopravíte inzerát podle zaslané výzvy, bude inzerát následně automaticky deaktivovaný kontrolou inzerce a přestane se tedy lidem zobrazovat na webu Sreality.cz.  Jakmile nedostatky v inzerátu opravíte, inzerát vám schválíme a následně si ho můžete znovu aktivovat.  

Inzerát si můžete po případné deaktivaci aktivovat přes exportní program nebo přímo v administračním rozhraní Sreality.cz, a to pomocí bílé ikony se zeleným kolečkem ve tvaru spínače. Poté se inzerát do několika minut znovu automaticky zveřejní na webu Sreality.cz. 

Co z toho plyne? 

Kontrola inzerce na Srealitách hraje klíčovou roli v udržení kvality, spolehlivosti a bezpečnosti našeho realitního portálu. Zajištění kvality informací, dodržování právních předpisů a zlepšení uživatelské zkušenosti patří mezi hlavní důvody, proč je kontrola nezbytná. Díky výše zmíněným opatřením mohou uživatelé na Srealitách s jistotou hledat své vysněné domovy nebo investiční příležitosti, a tím se zároveň navyšuje i počet vašich potenciálních klientů, kteří budu reagovat na vámi zadané inzeráty.  

Pomozte nám vylepšovat kvalitu serveru tím, že zadáváte informace aktuální, pravdivé, právě tím získáváte více zákazníků.  

Nevíte si rady, nebo nám tu něco chybí? Neváhejte nás kontaktovat na e-mailu info@sreality.cz

Sdílet na sítích