Seznam IT akademie – React v praxi

6. dubna 2018 16:00, Ruská 87/11, Ostrava - Vítkovice

Během jara se postupně objevíme s workshopem React v praxi v Ostravě, Praze a Brně. Na workshopu si vyzkoušíte tvorbu aplikací v Reactu a běžně využívaných knihovnách užívaných s Reactem.

Začínáme v Ostravě, kde React v praxi proběhne v pátek 6.4.2018 16:00 – 20:00 h a v sobotu 7. 4. 2018 9:00 – 17:00 h na naší ostravské pobočce.

Co je Seznam IT akademie?

Seznam IT akademie je série bezplatných workshopů, kterou pořádá Seznam.cz. Workshopy jsou určené jak pro IT nadšence, tak pro zkušené profesionály, kteří se chtějí zlepšit a rozvíjet v konkrétní technologii. Na workshopech nahlédnete pod pokličku vývoje v Seznamu a seznámíte se s projekty, které se v Seznamu řeší. Kurzy zaštiťují vývojáři Seznamu. Účast na workshopech je na základě potvrzené registrace.

Proč bych se měl/a zúčastnit?

  • zajímáte se o trendy v programování a chcete si rozšířit svoje obzory i o jiné technologie, než které využíváte
  • workshop bude probíhat v menší skupině max. 16 lidí a bude tak prostor věnovat se jednotlivcům
  • pokud úspěšně absolvujete kurz, může vás čekat nabídka práce v Seznamu
  • workshop je pro účastníky zdarma
  • seznámíte se s podobně zapálenými programátory a programátorkami

Co se na workshopu dozvíte?

Pátek 6.4.2018 – 16:00 – 20:00

Podíváme se do světa Reactu a na jeho ekosystém. Zaměříme se na prozkoumání nejvíce používaných knihoven s Reactem.

Sobota 7.4.2018 9:00 – 17:00

Vytvoříme si aplikaci, kde si ukážeme použití vybraných knihoven a zaměříme se na best practices.

S kým se potkáte?

Martin Jurča

Martin je zaměstnancem Seznamu čtvrtým rokem, ale má dlouholeté zkušenosti s vývojem. Na starosti má hlavní stránku Seznam.cz. Je jedním z architektů frameworku IMA.js. Ve volném čase se věnuje vývoji open source a studiu UX, případně drobným hobby projektům. Nedávno přednášel na konferenci JSConf Iceland a pravidelně přednáší na konferenci BrnoJS.

Miroslav Jančařík

Mirek v Seznamu pracuje čtvrtým rokem, ale jeho zkušenosti s vývojem jsou mnohem delší. Na starosti má portál Seznam Zprávy. Vytváří izomorfní aplikace, které mají zvládnout obrovskou zátěž. Při tom nám pomáhá vlastní framework IMA.js, který je open source pro každého na adrese imajs.io. Programovaní je pro něj jeden z koníčků, takže i ve svém volnem čase se rád vzdělává. Své znalosti s programováním se snaží předávat mezi další programátory přes školení Code retreat.

Co je nutné znát před workshopem?

  • musíte umět programovat v moderním JavaScriptu – ES6 (alespoň ECMAScript2015) (tzn. ne pouze letmá znalost, čeká vás skupinové programování)
  • musíte mít alespoň povědomí o Reactu, workshop se bude soustředit na vývoj komplexních aplikací

Pokud máte zájem se workshopu zúčastnit, napište nám na itakademie@firma.seznam.cz. Přihlášení na workshop je možné do 25. 3. 2018. Následně vás budeme kontaktovat s informacemi k dalšímu postupu. V případě dalších dotazů se na nás neváhejte obrátit na e-mail itakademie@firma.seznam.cz.

 

Sdílet na sítích