Nová lištička pro Internet Explorer 7 a 8

16. března 2009

Snadno použitelný slovník, rychlý přístup do vaší emailové schránky a další vylepšení.

Nová lištička verze 2.0 funguje v Internetu Exploreru 7 a vyšším. Snažili jsme se Lištičku co nejvíce zaintegrovat do okna prohlížeče, aby nezabírala místo, a také o to, aby běžela nezávisle na prohlížeči a nezdržovala ho. Byl to občas boj, ale povedlo se. Hlavní přínosy IE Lištičky jsou následující:

  • Čtete anglické stránky a narazili jste na slovo, kterému nerozumíte? Chcete ho najít ve slovníku? Ukažte na slovo myší, chvilku počkejte a vyskočí vám bublina s překladem. Já sám to s oblibou používám při čtení zahraničních zpráv a při překladu textů písniček. Přirozeně se tak učím nová slovíčka, aniž si to uvědomuji.
  • Lištička zobrazuje počet nových emailů ve vaší emailové schránce. Už na první pohled poznáte, jestli má smysl vstupovat do schránky. Na jedno klepnutí  se dostanete ke čtení nových zpráv. Když vám dorazí nový email, tak Lištička zobrazí okno s náhledem příchozí zprávy. Lištička umí pracovat i s emailovými schránkami mimo Seznam. Dokonce i s několika najednou.

Více o Lištičce pro Internet Explorer.

Lištička pro IE

Společně s novou lištičkou jsme pro vás připravili nový web pro Seznam Software. Jistě vás potěší svou jednoduchostí a milou grafikou. Lépe na něm pochopíte, jak který software funguje. Buď si přečtete jednotlivé tipy a nebo si prohlédnete videonávod.

Seznam lištička
Těším se na vaše reakce, připomínky, nápady.
Přeji, ať vám lištička zpříjemní práci s internetem.

Sdílet na sítích