Seznam.cz podporuje smích v nemocnicích

14. září 2011

I Seznam.cz pomáhá dalším a angažuje se v oblasti společenské odpovědnosti. Jedním z našich z dlouhodobých partnerů je i Zdravotní klaun a dnes se můžete účastnit chatu s jeho zakladatelem – Garym Edwardsem.

Pomoc a podpora slabších, handicapovaných nebo nemocných lidí se v průběhu let stala pro Seznam.cz přirozenou součástí podnikání. Společně rozvíjíme hodnoty, které přibližují svět úspěšných ke světu potřebných. Seznam.cz je neformální a máme rádi smysl pro humor. Říká se, že smích léčí. Proto podporujeme sdružení Zdravotní klaun a společně s ním pravidelně přinášíme smích a radost hospitalizovaným dětem po celé České republice. Zdravotní klauni pacienty odreagují od strachu, napětí a úzkostí spojených s léčbou nebo z neznámého nemocničního prostředí.

Zakladatele sdružení Garyho Edwardse jsme pozvali na chat Lidé.cz. Ptejte se vážně i s humorem zdravotního klauna, který již od roku 1976 přináší smích dětským pacientům, seniorům a geriatrickým pacientům. Gary bude na Vaše dotazy odpovídat na chatu Lidé.cz od 11:00 do 13:00 hodin. Stačí se přihlásit a něco se dozvědět.


Eva

Sdílet na sítích