Hádanka. Co je to za dotaz? (5)

14. ledna 2014

Dokážete na základě trendu hledanosti zjistit, o jaký dotaz se jedná? Tentokráte jsme vybrali tři zajímavé grafy hledanosti. Vyhrává ten, kdo uhádne dotazy ke všem třem grafům.

Dotaz A

Dvouslovný dotaz s pozvolným nástupem hledanosti od začátku prosince, s útlumem od 22. prosince. Graf přesné shody je velice podobný, jen s přibližně polovičními hodnotami hledanosti.

Dotaz B

Dvouslovný dotaz s pozvolným nástupem hledanosti od druhého prosincového týdne a extrémní hledaností 24. prosince. Od 26. prosince nastává útlum hledanosti. Přesná shoda je vyhledávaná zanedbatelně.

Dotaz C

Opět dvouslovný dotaz, který je mírně hledaný po celé sledované období. Jsou znatelné dva velké extrémy hledanosti (téměř stejně silné), a to ve dnech kolem 24. a 31. prosince. V přesné shodě se téměř nezadává.

Své tipy piště do diskuse pod článkem. První příspěvek se správnou odpovědí pro všechny dotazy získá opět nehynoucí slávu a Seznam trika (bílé seznamácké a černé vývojářské). Lidé z fulltextu, kteří tuto hádanku znají, tak ať dotazy neprozrazují :)

Sdílet na sítích