Firmy.cz startují svoji kampaň a každý týden nabídnou nový tematický TV spot

8. září 2014

V pondělí 8. září odstartuje na kanálech TV Nova a FTV Prima nová kampaň promující internetový katalog firem Firmy.cz. Televizní spoty budou k vidění až do poloviny prosince a téměř každý týden se budou obměňovat. Kampaň již probíhá i na internetu.

Server Firmy.cz, který na začátku dubna prošel kompletní změnou designu i obchodního modelu, již podruhé míří do televize. „Každý týden na domovské stránce Seznam.cz a Firmy.cz zveřejňujeme několik trendových dotazů. Ty mají za cíl nabídnout lidem rychlý přístup k firmám nabízejícím takové služby, které jim v dané období mohou pomoci vyřešit jejich aktuální problém. Například před startem nového školního roku tam nalezli odkazy do kategorie s obchody se školními potřebami či notebooky. A na tato témata navazuje i naše kampaň,“ řekl Pavel Snížek, manažer produktové komunikace Seznam.cz.

//

Od 8. září tak lidé téměř každé pondělí (a celý zbytek týdne) uvidí nový televizní spot. Během září se budou věnovat tématům „Dejte svému životu nový směr“(odkaz na personální agentury, jazykové kurzy, brigády a rekvalifikace), „Šaty dělají člověka(kategorie prodej oblečení pro dospělé a děti, obuv a second handy) a „Topná sezona je za dveřmi“(prodej palivového dříví a uhlí, plynoservis a kominík). Kontinuální kampaň Firmy.cz již probíhá také na internetu, a to v podobě dynamických bannerů, kam se jednotlivé kategorie z Firmy.cz propisují.

Firmy.cz mění svoji domovskou stránku

Se startem kampaně přichází Firmy.cz i s novou domovskou stránkou. Ta stejně jako reklamní spoty dává větší prostor tematickým odkazům a přehledněji ukazuje nabídku jednotlivých kategorií. „Další produktovou novinkou je větší propojení s Mapy.cz. Pokud je uživatel přihlášený a nastavil si na Mapy.cz adresu svého domova a práce, může přes Firmy.cz rychle hledat společnosti v okolí těchto dvou bodů. Bez zadávání adresy tak lidé rychle naleznou, kam jít například s kolegy na oběd,“ řekl Jan Pinkas, produktový manažer Firmy.cz.

Kuba

Sdílet na sítích