Stream.cz nabízí ještě příjemnější sledování oblíbených pořadů a doplňuje portfolio aplikací

11. prosince 2014

image

Internetová televize Stream.cz si pro fanoušky svých pořadů připravila předvánoční překvapení. Tím je upravená podoba diváckého rozhraní nabízející přehledný detail jednotlivých pořadů, rychlejší navigaci mezi nimi a jejich žánrové rozlišení. Kromě toho přibydou pohádkové aplikace a speciální vánoční program.

Na konci roku 2013 se internetová televize Stream.cz převlékla do nového kabátu a začala divákům nabízet pouze vlastní autorský obsah. Říjnová čísla počtu zhlédnutí svědčí o tom, že se jednalo o krok správným směrem. Na vrůstající diváckou základnu reaguje Stream.cz úpravou svého rozhraní a přidáním několika funkcionalit. Mezi ně patří například žánrové řazení pořadů do pěti kategorií: kauzy, zábava, příběhy, užitečné a adrenalin. Jednotlivé „škatulky“ urychlí lidem hledání přesně takového druhu zábavy, na který mají v danou chvíli chuť.

image

„Chceme narůstajícímu počtu diváků zpříjemnit sledování pořadů a neodvádět jejich pozornost jinam. Proto mezi zlepšeními najdete i umístění informací o přehrávaném díle přímo pod ním. Pokud diváky tedy zajímají komentáře dalších diváků, či jiné informace, nemusí je dohledávat na další stránce. Nově se také přehrávaná epizoda na konci nezmenšuje, ale plynule přechází na další,“ říká Martin Kunčický, produktový manažer internetové televize Stream.cz.

image

Štědré Vánoce na Stream.cz

Od loňských Vánoc si i ti nejmenší diváci mohou na Stream.cz užívat pohádkový obsah. A to nejen na webu, ale i na mobilních platformách Android a iOS. Seznam.cz nově toto portfolio doplňuje i o pohádkové aplikace pro Windows Phone (do konce týdne) a chytré televize Samsung (příští týden), kam Stream.cz zamířil v listopadu tohoto roku. Aplikace pro SmarTV byla vyvinuta splečností Mautilus.image

image

Novinkou je i rozšířená nabídka dětských pořadů. Ke stávajícím Pohádkám přibude od 15. prosince každý den jedna Ukolébavka v podání známých českých zpěváků a zpěvaček, jeden díl Vychytáveček (kreativní nápady pro rodiče s dětmi) či minisérie Krasty a moucha.

// //

Nepřetržitý proud dětských pořadů budou oddělovat animované znělky právě s hrdinou posledně jmenovaného čtyřdílného seriálu, křížencem Jack Russel teriéra, které odkazují k tradici Večerníčkovských znělek.

image

Pohádky, kam se podíváš

Protože k nejkrásnějším svátkům v roce pohádky neodmyslitelně patří, připravila internetová televize Stream.cz ještě jeden dárek: Kulatou pohádku. Kreslený příběh plný laskavého humoru vypráví svým podmanivým hlasem, jemuž se zaujetím naslouchá už několik generací, Josef Somr. V deseti dílech, které budou zpřístupněny postupně den po dni počínaje 15. prosincem, zavede malé i velké diváky do předvánoční zasněžené Prahy, kde spolu pejsek, dědeček a papoušek zažívají různá dobrodružství.image

image
Eva

Sdílet na sítích