Seznam.cz spustil reklamní kampaň k novému prohlížeči

S funkcemi svého prohlížeče chce společnost Seznam.cz seznámit veřejnost postupně prostřednictvím reklamní kampaně. Diváci mohou kromě propagace na sociálních sítích a službách Seznam.cz zahlédnout i celkem čtyři 20vteřinová videa na TV Nova a na stanicích TV Prima. Kampaň na aktualizovanou aplikaci Seznam.cz, jejímž autorem je tým produktové komunikace Seznam.cz, doprovodí také animované logo společnosti na domovské stránce.

Společnost Seznam.cz začala prostřednictvím televizních spotů a kampaně na sociálních sítích a službách Seznam.cz představovat novinky aktualizovaného prohlížeče. V aplikaci s ostrým spuštěním pro veřejnost přibylo minulý týden několik nových funkcí, se kterými se diváci seznámí postupně ve čtyřech videích o délce 20 vteřin. Představena jim bude funkce firemního maskota Krastyho v roli rádce, synchronizace oblíbených záložek a hesel, upozornění na nově příchozí e-mailové zprávy, ale také to, že je prohlížeč vlastně nejrychlejší cestou na Seznam.cz a lidé jej mohou mít na všech zařízeních – v počítači, tabletu i telefonu.

new StreamEmbedBuilder(„streamemb10007831“, 10007831);


Televizní spoty, které budou postupně nasazovány, poběží na TV Nova a od 1. listopadu i na stanicích TV Prima a internetu.
Konec kampaní je plánován na 8. listopad 2015. Interní tým produktové komunikace se v propagaci aplikace Seznam.cz rozhodl pro produktový spot, namísto pro Seznam.cz typičtějších animovaných videí. „Soustředili jsme se na představení produktu a jeho jednotlivých funkcí, jejichž využití divákům ve spotech názorně předvádíme,“ vysvětluje Pavel Snížek, manažer produktové komunikace Seznam.cz. „Pro lepší srozumitelnost také prohlížeč nazýváme aplikace Seznam.cz. Z uživatelského testování nám tohle označení totiž vzešlo jako pro lidi srozumitelnější,“ doplňuje Pavel Snížek. Produkci spotů, jejichž dabing i hudba vznikly in-house, zajistila agentura Eallin.

Podzimní kampaň aplikace Seznam.cz doplňuje online kampaň na sociálních sítích a službách Seznam.cz a také animované logo společnosti na domovské stránce Seznam.cz, které se bude rolovat do ikonky aplikace a po kliknutí povede na produktovou stránku prohlížeče.

Svitlana

image
Sdílet na sítích