Vývoj v Skliku

15. listopadu 2016

Odbavit více jak 15 milionů dotazů denně, být propojen s 1 miliardou česky psaných stránek a do toho zakomponovat desetitisíce aktivních účtů v Skliku není jen tak. Podívejte se, jak vypadá náš tým vývojářů, na čem pracují a koho aktuálně hledají, aby se reklama v Skliku mohla vyvíjet ještě rychleji.

Český PPC systém Sklik umožňuje zobrazování reklamy ve vyhledávání na Seznam.cz a na nejnavštěvovanějších webech českého internetu.

Co děláme

V Praze i Brně vyvíjíme nástroje, které umí reklamu zkvalitnit natolik, že není otravná. Pracujeme s moderními technologiemi: SQL i NoSQL databáze, Hadoop ekosystém, Docker a Kubernetes. Odborná veřejnost porovnává Sklik s konkurenčními nástroji významných firem, což naznačuje unikátnost tohoto projektu.

Tým Skliku

Skládá se z programátorů (C++, Java, Python i JavaScript) i výzkumníků, kteří využívají vědecké postupy například umělé inteligence v oblasti zpracování textu v přirozeném jazyce při řešení úloh. Také se věnují vyhodnocení testů z nasbíraných dat. Do týmu patří i Produktoví manažeři, kteří jsou součástí agilního vývoje, Scrumu, který v Seznamu používáme. Produkťáci spolupracují s obchodním oddělením i PPC specialisty a hledají nové příležitosti i technologie rozvoje.

Koho hledáme

Chceme vývoj v Skliku rozšířit o nové posily, proto hledáme v Praze i Brně Python programátory. Do Prahy navíc i C++ a Java vývojáře. V Brně budujeme QA a DevOps tým.

Pokud vás Sklik zaujal, můžete se nám ozvat na e-mail: kariera@firma.seznam.cz.

Zdeňka Krejčíková, HR specialistka a Lukáš Putna, Vedoucí týmu vývoje

Sdílet na sítích