Program certifikovaných agentur se rozrůstá o AdVisio marketing, agenturu KOFEIN a MarketUP

18. ledna 2017

Za poslední čtvrtletí roku 2016 certifikaci získaly další tři agentury. Jsme rádi, že můžeme úzce spolupracovat už se 13 agenturami, kterým pomáháme se vzdělávat a rozvíjet klienty. Kromě pravidelných konzultací nad zvyšováním výkonu kampaní a vytěžování nových funkcí pořádáme akce, kde s nimi sdílíme informace o novinkách a fungování Skliku a Seznam.cz obecně. V neposlední řadě mají agentury a jejich klienti přednostní přístup k testování nových funkcí.

Agentury AdVisio marketing, agentura KOFEIN a MarketUP splnily veškerá kritéria pro certifikaci a nyní mohou nosit označení Certifikovaná agentura Sklik a využívat všechny výše zmíněné výhody programu.

AdVisio marketing

Ostravská agentura AdVisio se zaměřuje na podporu internetového marketingu nejen ve svém regionu, ale po celé České republice. Mají už 10 let zkušeností a spolupracují se stovkou klientů. Pro příznivce on-line marketingu a e-commerce pořádají pravidelné přednáškové akce a workshopy.
 

agentura KOFEIN

Nevíme, jestli agenturu KOFEIN pohání kofein nebo čirá vášeň pro PPC. Jedno je ale jisté, stále jedou na plné obrátky. Zakládají si na neformálním, přesto profesionálním přístupu, což dokazují spokojení klienti.  Kromě rozvoje svých specialistů, kofeiňáci aktivně organizují řadu setkání pro PPCčkaře.
 

MarketUP

Agentura MarketUP je na trhu již 7 let. Za tu dobu si dokázala na poli online marketingu vybudovat velmi silné jméno. Navrhují a realizují kampaně pro klienty nejen v České republice, ale také v celé střední Evropě i ve zbytku světa. Velmi kvalitní práci nyní prokazují již u více než 80 spokojených zákazníků.

Radim Vašíček, Vedoucí PPC oddělení, AdVisio marketing, s. r. o

Radim Vašíček, Vedoucí PPC oddělení, AdVisio marketing, s. r. o.
Moc nás těší, že jsme se zařadili mezi certifikované agentury Skliku. Své práci se věnujeme na maximum a certifikace nás utvrzuje v tom, že to děláme dobře a jdeme správným směrem. Díky konzultacím s odborníky Seznamu a přístupu k beta testům nových funkcí Skliku dokážeme posunout kampaně našich klientů zase o úroveň výš.

Ondřej Sova, PPC Teamleader, agentura KOFEIN, s. r. o.

Ondřej Sova, PPC Teamleader, agentura KOFEIN, s. r. o.
Pro naší firmu je spolupráce s reklamními systémy velmi důležitá. Díky spolupráci s týmem Seznam.cz dokážeme rychleji a lépe analyzovat účty našich klientů a zvyšovat jejich výkon. Při testování nových beta verzí se můžeme podílet na samotném vývoji systému Sklik a nasazovat funkce mezi prvními. Jsme rádi, že získaná certifikace potvrzuje naše vysoké nároky na kvalitu PPC kampaní pro naše klienty.

Tomáš Ševčík, COO, MarketUP, s. r. o.

Tomáš Ševčík, COO, MarketUP, s. r. o.
Naše partnerství se Seznamem trvá již více než 6 let a nyní s Sklik certifikací dostává nový rozměr. Těšíme se na ještě užší spolupráci, která nám pomůže dále zvýšit rozsah a kvalitu služeb pro naše klienty.

Agenturám gratulujeme a těšíme se na ještě užší spolupráci.

Za tým Skliku Jan Řičánek, Denisa Raudová a Martin Mašek

Sdílet na sítích