Program certifikovaných agentur se rozrůstá o PLACEMENT.cz

7. listopadu 2017

Ve třetím čtvrtletí roku 2017 získal Sklik certifikaci agentury PLACEMENT.CZ. V rámci certifikace pomáháme agenturám v rozšiřování vzdělání optimalizátorů a account managerů. Díky pravidelným Sklik konzultacím rozvíjíme navíc také klienty agentur.

Certifikované agentury mají přednostní přístup na akce (např. Sklik Expert fórum a Sklik agenturní kongres), kde sdílíme informace o novinkách a fungování Skliku a Seznamu obecně. V neposlední řadě mohou agentury a jejich klienti jako první testovat nové funkce.

PLACEMENT.cz s.r.o

Ostravská výkonnostní agentura, která má za cíl postarat se o online marketing klienta tak, aby se on mohl soustředit na své podnikání a zákazníky. Kromě PPC reklamy se agentura zaměřuje i na RTB, porovnávače zboží, konzultace či školení pro klienty. I když se jedná o poměrně mladou agenturu, tak se o veškeré kampaně starají seniorní specialisté PPC reklamy, kteří mají léta zkušeností.

Lukáš Král, spoluzakladatel agentury PLACEMENT.cz

„Těší nás, že jsme získali status certifikované agentury Skliku. Tím jsme potvrdili naše know-how a zároveň, že nejsme žádná nová ořezávátka na trhu. Podnikání je o vztazích a číslech. Jsme rádi, že tímto si můžeme upevnit vztah u těch nejdůležitějších – našich klientů. A díky rozšířené Sklik podpoře, můžeme budovat zase o něco chytřejší řešení a PPC kampaně, tak aby se naši zákazníci stali ještě lepšími ve svém oboru.“

Tým Skliku

Sdílet na sítích