Zúčastnili jsme se veletrhu Šance

David Koláček 26. března 2018

Veletrh pracovních příležitostí se konal ve středu 14. 3. 2018 v prostorách VŠE. Studentům i absolventům jsme představili nejen aktuálně nabízené pozice, ale i ty, na které obvykle nabíráme. Tedy zejména v oblasti marketingu, obchodu, financí ale také IT. Studenty nejvíce zaujal náš Trainee program pro online marketing.

Byli jsme příjemně překvapeni, že jsme stále v obležení zájemců o práci v Seznamu. Mimo dotazů ohledně pracovních příležitostí jsme často odpovídali na otázky ohledně firemní kultury. Studenty zajímal důvod, proč jsme si my vybrali právě Seznam.cz. Setkali jsme se s mnoha mladými talenty, kteří nabídli spolupráci v rámci svých zajímavých projektů.

Každý si mohl vyplnit interaktivní kvíz, který byl zaměřený na tři obory – obchod, marketing a finance. Na stánku jsme měli připraveny spousty reklamních předmětů. Největší úspěch slavily propisky a beranice, která si získala sympatie manažera Zboží.cz Milana Šmída.

Společně s kolegyněmi z HR, Verčou a Hankou, se veletrhu zúčastnil i Milan a Michal z Obchodu. Kromě spousty zajímavých rozhovorů u nás na stánku jsme také radili, jak vylepšit své CV či LinkedIn profil.

Umluvení, ale s úsměvem na tváři, jsme tak uzavřeli letošní ročník veletrhu Šance s desítkami získaných kontaktů na potenciální nové kolegy. Těšíme se na příští setkání.

David Koláček

Manažer náboru

Sdílet na sítích