Seznam.cz bodoval. V České republice je třetím nejatraktivnějším zaměstnavatelem

David Koláček 10. dubna 2018

V prvním českém ročníku prestižního ocenění Randstad Award získala česká internetová jednička třetí místo za prvním Microsoftem a druhou Škodou Auto. Ocenění je součástí jediného globálního průzkumu zaměstnaneckých preferencí na světě Randstad Employer Brand Research, jehož cena se uděluje již 17 let ve 30 zemích celého světa.

V rámci celorepublikového průzkumu hodnotilo atraktivitu 150 největších českých zaměstnavatelů 7476 respondentů ve věku 18 až 65. Užší zaměření bylo na věkovou skupinu 25 – 44 let zahrnující studenty, zaměstnané i nezaměstnané osoby. Tento vzorek populace se formou rozhovorů vyjadřoval v anketě k finančnímu zdraví, používání nejnovějších technologií, dobré pověsti, jistotě zaměstnání, kariérnímu růstu, společenské odpovědnosti, zajímavé pracovní atmosféře, worklife balance a atraktivitě platového ohodnocení a benefitů konkrétních firem.

Celosvětově je do průzkumu zapojeno 30 zemí a více než 175 000 zaměstnanců, kteří hodnotí 5755 firem, což je přibližně 75 % globální ekonomiky. Výsledkem jsou objektivní data o tom, jak zaměstnanci firemní značky hodnotí a co preferují.

David Koláček

Manažer náboru

Sdílet na sítích