Připravte se. Na Seznamu naplno startují nové Nabídky a události

9. srpna 2018

Klientům Seznamu naplno jsme v profilu spustili zcela novou funkci „Nabídky a události“. Tu teď mohou využívat všechny firmy, které mají tuto službu aktivní.  

Nabídky a události

Nabídky a události umožní vaší firmě prezentovat produkty a služby zajímavým a jednoduchým způsobem. Tato funkce nyní nahrazuje stávající Akční nabídky. Akční nabídky zadané před 1. 8. necháme normálně doběhnout, ale už je nebude možné znovu použít.

Novinka přináší klientům Seznam naplno možnost do svého profilu vložit až tři různé druhy nabídek.

  • Akční nabídka – využívá se nadále pro prezentaci zboží nebo služby v akci, která je charakteristická akční cenou, slevou apod.
  • Běžná nabídka – umožňuje nabídnout v profilu běžné produkty či služby.
  • Událost – zde mají klienti možnost prezentovat událost, která se bude v jejich firmě konat.

Nové Nabídky a události mají oproti předchozím Akčním nabídkám několik výhod. Například lze vkládat akční nabídky a události na delší časové rozmezí. Nové Nabídky a události také přinášejí dlouho očekávanou možnost kopírování nabídky na všechny pobočky firmy. V administračním rozhraní nově najdete editační formulář, který vás tvorbou nabídky provede. Vy tak v každém kroku uvidíte, jak bude vaše nabídka reálně vypadat. K dispozici je i průvodce, který vás celým prostředím provede.

Nové štítky

V souvislosti s nasazením nových Nabídek a událostí spouštíme tři druhy štítků, které zvýrazní vloženou nabídku. Přednost při zobrazení (v případě, že má klient více různých druhů nabídek) jsme prozatím nastavili tak, že nejvyšší prioritu mají události, následují akční nabídky a  nejnižší prioritu mají běžné nabídky. Do budoucna si klient bude moci prioritu zadávat sám.

Při navrhování nových Nabídek a událostí jsme dbali zejména na jednoduchost, funkčnost a univerzálnost využití. Všem klientům novinku představíme v adminu Firem, kde jim pomocí jednoduchého a názorného průvodce ukážeme, co a jak.

Tým Seznam naplno

Sdílet na sítích