Program Certifikovaných agentur Sklik se rozrůstá o Lynt Services

Eva Libichová 2. srpna 2018

V druhém kvartálu roku 2018 získala Sklik certifikaci agentura Lynt Services. Díky certifikaci má agentura přístup k testování nových funkcí a podrobným analýzám. Dále může využívat služby v rámci konzultačního oddělení Sklik, které pomáhá rozvíjet a optimalizovat kampaně klientů agentury. Specialisté a další zástupci agentur se pravidelně účastní marketingových akcí pořádaných Seznam.cz, kde sdílíme novinky ze světa online reklamy.

Lynt services s.r.o.

Lynt je výkonnostní PPC agentura, která pracuje s tvrdými daty a mnoho práce přenechává strojům. Pracovníci se tak mohou soustředit na odbornější činnosti při správě kampaní. Agentura je průkopníkem v oblasti analytiky a automatizaci kampaní. Dále také pořádá odborná školení, kterými prošlo již několik stovek specialistů, čímž posouvá dál celé odvětví.

Srdce marketingového týmu Lyntu leží v Českých Budějovicích, kde můžete při práci vidět 10 PPC specialistů a slyšet je nadšeně se bavit o analýze klíčových slov, ROAS, PNO nebo PLA. Naleznete tu i mnoho skriptů a robotů, kteří celé dny zpracovávají data z Sklik API a dalších datových zdrojů.

Jakub Kašparů, hlava PPC, Lynt services s.r.o.

„Lynt patří spíše k menším agenturám, a proto nás velmi těší získání certifikace od Seznamu – dokazuje to, že naše sázka na automatizaci před několika lety byla správnou cestou. Díky tomu jsme schopni i v malém týmu kvalitně a efektivně spravovat obrovské kampaně. Potěšeni však mohou být především naši zákazníci. Mohou si být jisti, že získané benefity brzy využijeme v jejich prospěch.“ 

Gratulujeme k certifikaci a těšíme se na spolupráci.

Za tým konzultací Sklik

Sdílet na sítích