Co podzim přinesl na Sreality

8. listopadu 2018

V posledních letech je mezi realitními kancelářemi skloňován obtížný nábor nemovitostí. Z průzkumů mezi uživateli serveru Sreality.cz víme, že 6 %, což je měsíčně přes 80 000 reálných uživatelů, navštíví Sreality.cz za účelem srovnání ceny nemovitosti před jejím prodejem. Díky podzimním novinkám máte možnost tyto uživatele oslovit.

TIP makléře nově na mapě

Reklamní produkt TIP makléře máme již nějaký rok, ale nově jsme ho přesunuli na mapu v levé části Sreality.cz. Díky této změně je produkt viditelný po celou návštěvu uživatele na stránce, takže jej máte možnost lépe zaujmout.

Seznam Naplno propojen s Srealitami.cz

Využíváte profil Seznam Naplno za účelem získání nových klientů? Ať kvůli lepšímu umístění ve vyhledávači Seznam.cz, či pozitivním referencím vašich klientů. Nyní budou mít zájemci o srovnání ceny nemovitostí možnost, díky profilu Seznam Naplno, najít informace o vaši realitní kanceláři již na Sreality.cz.

Bez kvalitní inzerce nemovitosti k prodeji nezískáte, proto se i my zdokonalujeme a nabízíme vám efektivnější možnosti prezentace nemovitostí, například novou virtuální prohlídkou či možností nahrát video prohlídku v datové velikosti 1GB.

Protože chceme, abyste měli detailní přehled o efektivitě inzerce na serveru Sreality.cz, nově skrýváme telefonní číslo makléřů, díky této změně budete vědět kolik lidí se  zajímá o jejich telefonní číslo.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích