Seznam naplno – Inzerujte chytře s Chytrým nastavením kampaní

13. února 2019

Nastavení vaší kampaně nikdy nebylo jednodušší. Jedním tlačítkem můžete zviditelnit své podnikání na nejnavštěvovanějších stránkách českého internetu. Už se nemusíte rozhodovat, do které kategorie investovat, řešit klíčová slova nebo hlídat pozice. Naše chytré nastavení kampaní se o vše postará za vás. Od nastavení kampaní po jejich pravidelnou správu.

12. 2. 2019 jsme dali k dispozici všem klientům Seznamu Naplno nový nástroj pro efektivní a jednoduchou správu kampaní v administraci Firmy.cz. Nová funkce je primárně určena menším a středním klientům.

Jak Chytré nastavení kampaní funguje

Chytré nastavení kampaní rozkládá celkovou investici klienta do jednotlivých kategorií takovým způsobem, aby kampaň získala co nejvyšší výkon. Systém pravidelně kampaň kontroluje, vyhodnocuje a upravuje pro dosažení nejlepšího výkonu.

Kde můžu chytré nastavení kampaně spustit

V administraci Firmy.cz, kde je pro vás zároveň připraven tutoriál, který vás Chytrým nastavením provede krok za krokem.

Kolik Chytré nastavení kampaní stojí

Samotná funkcionalita je zcela zdarma. Chytré nastavení kampaní nesnižuje ani nezvyšuje vaše investice – pracuje s denním rozpočtem, který určujete vy. Jediné, co tedy musíte udělat, je určit částku, kterou chcete v rámci svých kampaní investovat. Vše ostatní systém zvládne za vás.

Tým Seznam Naplno

Sdílet na sítích