Sklik výzva 3 – Mistr brandingu

11. března 2019

Je tu další Sklik výzva. Tentokrát se zaměříme na to, jak certifikované agentury dokáží efektivně využívat nový formát Skliku – branding.

Budování povědomí o značce by mělo jít ruku v ruce s výkonnostními kampaněmi. Proto jsme se rozhodli vyhlásit tuto výzvu, abychom zjistili, která z našich certifikovaných agentur je tím pravým mistrem na branding. Umí jej nejen správně nasadit, ale také pracovat s vhodným cílením. A v neposlední řadě klientovi poradí, jaká je pro tento reklamní formát vhodná kreativa.

První pravidlo je jasné – dveře do naší soutěže mají otevřeny všechny certifikované agentury.

Pokud pracuješ v jedné z nich, tak ji nezapomeň přihlásit do 13. 3. 2019 na sklikvyzva@seznam.cz a to nejpozději do 23:59 hodin. Není třeba žádné dlouhé vysvětlování, prostě nám napiš, že jako agentura zvedáte tuto námi hozenou rukavici a jdete do toho. 😊

Pro účely naší výzvy jsme sestavili porotu. Ta se odborným okem podívá na všechny brandingy u klientů certifikovaných agentur a nejpozději 11. 4. 2019 vyhlásí, kdo se dostal na vítěznou příčku. Náš tým expertů bude hodnotit, jak využíváte branding u svých klientů, práci s cílením a kreativitu zpracování.

Odměnou výherci bude prezentace úspěchu na blogu i sociálních sítích Seznamu a samozřejmě titul profíka na efektivní využití brandingu v Skliku.

Ale tou hlavní výhrou bude pozvání zástupců vítězné agentury na příjemně strávené dopoledne do Seznamu. A jak to bude vypadat? Sejdeme se v naší krásné budově na skvělou snídani, ze které vyrazíme na VIP prohlídku Seznamem. Navštívíme studia Televize Seznam, prostory Stream.cz a určitě potkáme i některou z hvězd našich pořadů.

Za tým Sklik Jakub Loula a Jan Zvolánek

Sdílet na sítích