Certifikované agentury Sklik mají nového člena

29. dubna 2019

Je jím agentura DANTOA marketing s. r. o., která nyní získává s tímto oceněním spojené výhody. Patří mezi ně například předávání know-how pro zvýšení efektivity kampaní, beta testování nových funkcí nebo možnost účasti na dvoudenní konferenci Klub Sklik s doprovodných programem. Agentura může dále využít účast na dalších konferencích pořádaných Seznamem, osobních setkání s konzultanty a další individuální vzdělávání dle potřeb agentury.

DANTOA marketing s.r.o.

Dantoa je výkonnostní PPC agentura zaměřující se na kampaně, které plní stanovené cíle – zisk, návštěvnost či rozvoj značky. Na trhu působí od roku 2012 a nabízí zkušenosti prolínající se všemi tematickými obory klientů. V jejich portfoliu najdete PPC kampaně, zbožové srovnávače i systémy, které nejsou na našem trhu tak běžné, včetně RTB reklamy. Specialisté v agentuře automatizují rutinní úkoly a ušetřený čas tak věnují dalšímu rozvoji kampaní.

„Dosažení statusu certifikované agentury u Skliku představuje pro naši firmu ocenění dlouholeté práce. Jako výkonnostní agentura tak ukazujeme, že umíme v Skliku utrácet velké peníze se zachováním návratnosti investice pro naše klienty. Díky užší spolupráci s týmem Skliku a přednostnímu přístupu k novým funkcím jsme si jistí, že pro nás bude Sklik představovat důležitý nástroj i nadále,“ říká Ondřej Dyrka a Martin Tuma, zakladatelé DANTOA marketing s. r. o.

Gratulujeme k certifikaci a těšíme se na spolupráci.

Za tým konzultací Sklik Daniel Tikal

Sdílet na sítích