Zajímavé obsahové spolupráce IV

19. srpna 2019

Také v srpnu přinášíme přehled nejzajímavějších spoluprací vydavatelů a firem za minulý měsíc. Pojďte si společně ukázat ty, které určitě stojí za to vidět.

Z dílny Seznam.cz

  • 7 tipů na cool aktivity

Staropramen COOL & Seznam Native

Co v létě podniknout v Praze? Udělejte si piknik na střeše muzea, grilovačku přímo na Vltavě nebo objevte pražská letní kina, z nichž některá promítají i zdarma. Čtenářům jsme taky poradili, jak se naučit jezdit na longboardu, v jakých parcích se na něm nejlépe projet, kam vyrazit na kole nebo kde si zahrát plážový volejbal, i když zrovna nemáte partu přátel.

  • Užijte si léto plné tajuplných českých památek

České dráhy & Seznam Native

České dráhy na léto připravily novou mobilní appku plnou tipů na výlety. V projektu jsme se proto zaměřili na pět českých památek, kam se dá pohodlně dojet vlakem. Každá z nich je spjatá s legendami a pověstmi, které jsme v nativu také vyprávěli.

Ze světa

  • Hot dog-themed Wedding

Potravinářská firma Oscar Mayer & BuzzFeed

Brandové spolupráce BuzzFeedu jsou obvykle plné bizarností, ani tahle není výjimkou. Tentokrát se vydali na svatbu dvou milovníků hot dogů. Nechyběl oddávající oblečený do žluté a červené, výzdoba tvořená malými hot dogy a asi nemusíme říkat, co se podávalo k jídlu.

  • The Epic Obstacles To Landing On The Moon

PBS & MashableBrand

Jaké překážky museli astronauti a další lidé kolo mise Apollo 11 překonat, než se lidstvu podařilo přistát na měsíci? Televize PBS o tom, co misi předcházelo, natočila seriál Chasing the moon a promuje ho projektem na serveru Mashable.

Tým Seznam Native

Sdílet na sítích