Sreality chystají podzim v duchu realitních workshopů

13. září 2019

Léto je nenávratně pryč, všichni jsme zpátky z dovolených, odpočatí a plní síly. Proto se do práce můžeme vrhnout po hlavě. Ve spolupráci s Justo Česká republika jsme připravili další várku realitních workshopů, kde se můžete lecčemu přiučit a dozvědět se, co jste ještě nevěděli.

Během května a června jsme uspořádali již 3 realitní workshopy, které se konaly na centrále Seznamu v Praze a v Ostravě. Prozradili jsme co, proč a jak dělat pro prodej a nábor nemovitostí. Ukázali jsme si, že Sreality nejsou pouze kanálem pro prodej nemovitostí, ale je možné je využít efektivně i pro nábor nemovitostí. A protože jsme na workshopy slyšeli jen kladné ohlasy, rozhodli jsme se na podzim připravit další. Nejbližší termín je 24. 9. 2019.

Zkraťte si čekání a podívejte se, jaká byla na předchozích workshopech atmosféra, a jak vůbec takový workshop probíhá:

A na co se můžete těšit? Michal Pazdera, jednatel společnosti JUSTO, odhalí, jaké služby využívají na Seznamu, ale i mimo něj (Facebook, Google apod.). Výsledky a know-how společnosti JUSTO budou doplněny o praktické ukázky.

Takže pokud i vás dlouhodobě trápí např. nábor nemovitostí a zdá se vám, že Sreality jsou pouze kanálem pro prodej nemovitostí nikoli nábor, nenechte si workshop ujít.

Těšíme se na vás.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích