Katalog Firmy.cz je jen jeden – ten od společnosti Seznam.cz. A základní profil je zdarma

8. října 2019

Stále častěji se na nás obrací naši stávající i potenciální klienti se zkušeností s nahrávanými telefonickými rozhovory, v nichž jim obchodní zástupci nabízí placený zápis v internetovém katalogu firem, bez něhož nebudou na internetu vidět a budou těžko k dohledání.

Zkušenosti, které nám popisují, vykazují řadu podobných znaků. Často je v telefonickém rozhovoru zmiňován pojem placená prezentace v katalogu firem či název společnosti Seznam.cz. Nabízená služba má zajistit jejich viditelnost a dohledatelnost na internetu a v internetových vyhledávačích. Následně je jim doručena několikatisícová faktura k úhradě.

V této souvislosti společnost Seznam.cz, a.s. uvádí, že základní profil v námi provozovaném katalogu Firmy.cz je vždy zdarma. Společnosti nabízející placené internetové prezentace a jejich obchodní zástupci společnost Seznam.cz, a.s. nijak nezastupují.

Na základě podnětů našich klientů jsme opakovaně řadu těchto společností vyzvali, aby v rámci své činnosti neužívali dobré jméno naší společnosti a našich produktů.

Všem našim klientům doporučujeme si v rámci telefonátu vždy výslovně ověřit, zda skutečně jednají přímo se zástupci naší společnosti. V případě pochybností se mohou obrátit na naši zákaznickou podporu vyplněním jednoduchého formuláře na www.firmy.cz. Tam také najdou odkaz do naší Nápovědy, kde se dočtou všechny potřebné informace týkající se firemních profilů u Seznamu a jejich fungování.

Tým Firmy.cz

Sdílet na sítích