Sklik výzva – Tipy na zjednodušení práce v Skliku

5. listopadu 2019

Vánoční sezóna se blíží a nejeden PPC specialista už začíná pociťovat, jak mu práce přibývá pod rukama. Proto je tu další Sklik výzva, ve které se tentokrát zaměříme na to, jak si dokážete zefektivnit práci v Skliku.

Za každou z certifikovaných agentur lze zaslat dva za vás nejlepší/nejefektivnější tipy, jak si právě vy usnadňujete práci, která by jiným mohla zabrat násobně více času či úsilí.

Tipy nemusí být přímo z rozhraní Skliku, pokud se jedná o hromadné vytváření, úpravy, nahrávání nebo jiné procedury mimo rozhraní, které vám pomáhají usnadnit si práci v Skliku, neváhejte se o ně podělit.

První pravidlo je jasné – dveře do naší soutěže mají otevřeny všechny certifikované agentury.

Pokud pracujete v jedné z nich, tak ji nezapomeňte přihlásit do 10. 11. 2019 na email: sklikvyzva@seznam.cz a to nejpozději do 23.59 hodin. Do e-mailu nám napište jméno své agentury a tip, jak si umíte zefektivnit práci s Sklikem.

Pro účely naší výzvy jsme sestavili porotu. Ta se odborným okem podívá na všechny tipy od certifikovaných agentur a nejpozději 20. 11. 2019 vyhlásí, kdo se dostal na první až třetí vítěznou příčku a ti od nás obdrží speciální adventní dárek. Náš tým expertů bude hodnotit, jak jsou tipy přínosné, případně novátorské.

Odměnou výherci bude prezentace úspěchu na blogu i sociálních sítích Seznamu a samozřejmě titul profíka.

Ale tou hlavní výhrou bude něco úplně jiného, a co? Nechte se překvapit, ale věřte že jsme si pro vás a vaše kolegy připravili tentokrát něco speciálního.

Sdílet na sítích