Zajímavé obsahové spolupráce: Kaspersky, Plná peněženka a další

19. prosince 2019

Ač se mohlo zdát, že pravidelné rubrice zajímavých obsahových spoluprací odzvonilo, opak je pravdou. Přinášíme další souhrn těch nejzajímavějších spoluprací u nás i v zahraničí.

Z dílny Seznam.cz

  • Bezpečnost dětí na síti

Kaspersky & Seznam Native

Víte, jak se na internetu chovají vaše děti? Co o sobě sdílí a s kým komunikují? A víte, že řada rodičů svým chováním svoje děti na internetu ohrožuje? Projděte si naši nativní spolupráci, která se týká toho, jak děti před nebezpečím na síti varovat a jak je účinně ochránit.

  • Dejte své partnerce konečně dárek, který ocení

Plná Peněženka & Seznam Native

Před Vánoci jsme se zaměřili na dárky a poradili mužům, jak vybrat ten správný dárek pro jejich partnerky. Ve výzkumu, kterého se zúčastnilo téměř 200 žen, jsme totiž zjistili, že od mužů dostávají hasicí přístroje k promoci, kost pro papoušky nebo žehlicí prkno. Tak takhle tedy ne, pánové!

  • 12 tipů pro originální fotky celé rodiny

HappyFoto & Seznam Native

Kalendáře s fotkami dětí nemusí být nuda. Vyšperkujte svoje rodinné fotky a mějte svoje blízké neustále na očích. Připravili jsme s pomocí šikovné rodinky 12 video návodů o tom, jak se dají mobilem vyfotit originální fotky. Inspirujte se taky!

Ze světa

  • Military Made

Vládní organizace Today’s Military & BrandVoice

Nativní studio vydavatelství Forbes zmapovalo několik příběhů válečných veteránů. Jak se dostali do armády? Co mají za sebou? A čemu se začali věnovat poté, co se vrátili z náročných misí?

  • 100 Days of Instant Pot

Instant Pot & Kitchn

Autoři vánočního projektu promujícího univerzální hrnec na vaření dali dohromady 100 tipů a receptů, ke kterým stačí jen dobré suroviny a jediný hrnec. Týkají se nejenom polévek, ale i pečených slaných chuťovek, svařeného vína, koblih a dortů, žebírek nebo veganských omáček.

  • Canada, We‘re Into You

Destination Canada & Bon Appétit

Gastronomický průvodce po Kanadě představuje tamní speciality jednotlivých regionů. Ostrov prince Eduarda je rájem pro milovníky ústřic, v Montréalu zase narazíte na ty nejlepší hawajské pečené ryby.

Tým Seznam Native

Sdílet na sítích