Firmy.cz rozšiřují obsah firemních profilů o panoramu a uživatelské fotografie

13. ledna 2020

Snažíme se mít co nejkvalitnější aktuální databázi firem a institucí na českém internetu. Proto neustále doplňujeme obsah, aby byl zajímavý – pro vás i vaše klienty, a odpovídal tomu, co od firemních profilů zákazníci očekávají. Jedním z takových prvků jsou fotografie. Rozšířili jsme tedy obsah profilů o uživatelské fotografie a fotografie z panoramy.

Nedávno jsme do kategorie ubytování přidali fotografie z Bookingu, nyní postupně začneme v profilech zobrazovat uživatelské fotografie, které na Mapy.cz již delší dobu od uživatelů sbíráme. K tomu přidáme ještě fotografie adresního bodu z panoramy, abychom tím primárně získali úvodní fotografii u profilů, kde úvodní fotografii nemáme.

Všechny výše zmíněné fotografie budeme zobrazovat jak u placených, tak u neplacených firemních profilů. Pokud máte placený profil, kromě těchto fotografií máte navíc k dispozici klientskou fotogalerii, do které můžete přidat své fotky. Klientská fotogalerie je v detailu profilu zobrazována před ostatními fotografiemi. S placeným profilem máte také možnost ovlivnit, zda uživatelské fotogalerie ve svých profilech chcete nebo ne.

Uživatelské fotografie

U všech profilů na Firmy.cz jsme přidali fotogalerii, ve které najdete fotky od vašich zákazníků. Zákazníci mohou přidat např. fotografii jídla ve vaší restauraci, nové kuchyňské linky nebo hezkých gelových nehtů.

Pokud máte Seznam Naplno, můžete do svého profilu sami nahrát až 20 fotografií, které se zobrazují před fotkami od zákazníků. Navíc máte možnost v adminu sami zvolit, které fotky od zákazníků chcete ve svém firemním profilu zobrazovat.

Fotografie z panoramy

Ke všem profilům, kde je to technicky možné, jsme přidali panoramu. Najdete ji na konci fotogalerie.

Po prokliknutí se vaši zákazníci dostanou přímo na Mapy.cz do Panoramy, kde si mohou prohlédnout okolí a najít tak cestu k vám. Pokud u svého profilu nemáte nastavenou úvodní fotografii, přidali jsme fotografii právě z panoramy. Výjimkou jsou e-shopy, kde tyto fotky nezobrazujeme. Ve svém profilu si můžete nahrát také vlastní úvodní fotografii.

Tým Seznam Naplno

Sdílet na sítích