Roční spolupráce s Asociací malých a středních podniků

13. ledna 2020

Máme za sebou první rok spolupráce s Asociací malých a středních podniků, během kterého jsme měli možnost ukázat, že Seznam.cz je tu pro všechny – bez ohledu na velikost podnikání. Skrz různé kanály jsme představili Seznam cílové skupině malých a středních podniků, které třeba ani netušili, že i pro ně můžeme být vhodné médium pro propagaci podnikání.

Razíme cestu kvalitního obsahu a tou jsme se vydali v rámci čtyř půldenních Seminářů na téma Jak získat a udržet si své zákazníky v online prostředí. Seminář byl připravený na míru Asociaci malých a středních podniků jak dle oboru, tak úrovně účastníků.

Odborníci ze Seznamu se během semináře věnovali třem tématům. Účastníci se dozvěděli, jak jednoduše zviditelnit svou firmu na Seznamu. Rosťa Sedláček se podělil o pár praktických tipů, jak získat nové zákazníky a zároveň se připomenout těm stávajícím. Eva Horáková prozradila, jak pomocí Skliku oslovit své zákazníky ve všech fázích nákupního procesu, a nakonec Radek Moravec všechny provedl základy tvorby úspěšných reklamních bannerů, což sklidilo velký úspěch. Kapacita každého Semináře byla 30 lidí. Díky tomu byla naše setkání velmi interaktivní i po skončení všech přednášek.

Se Seznamem naplno jsme seznámili i účastníky konferencí. Poprvé na kongresu HOREKA 112 v květnu, který je unikátní tím, že se na jednom místě v jeden den sejdou majitelé, provozovatelé, specialisté a odborníci v oboru hotelnictví a navzájem se dělí o své zkušenosti. Ani obor HoReCa se nevyhne digitalizaci svých služeb a na toto téma mluvil Rosťa Sedláček. Představil tehdejší novinku a sice propojení Firmy.cz s globálním webem poskytujícím ubytování Booking.com. Po celý den probíhali konzultace na našem stánku.

Jak už to tak bývá, příležitosti jsou tam, kde to nejméně čekáme. Na základě přednášky na HOREKA 112 jsme byli pozváni na kongres FOR GASTRO & HOTEL.

Další možnost nám poskytla konference Firma 4.0. Přednáška o Seznamu naplno, jak být více vidět a získat více zákazníků plynule navazovala na workshop Martina Rady, který byl koncipován na menší množství účastníků. Workshop byl více praktický a účastníci si v praxi vyzkoušeli, jak jednoduchá je práce v administračním rozhraní a jak jim Seznam naplno reálně může pomoci při jejich podnikání.

Ti, kteří nás nemohli potkat osobně ani na jedné akci, mohli sledovat webinář a online se kolegů zeptat, jak zlepšit své podnikání díky Seznamu naplno.

Sdílet na sítích