Zajímavé obsahové spolupráce: Česká spořitelna, Stará myslivecká a další

26. února 2020

Podívejte se na nejzajímavější spolupráce mezi firmami a vydavateli. Ve spolupráci se Starou mysliveckou jsme všem gentlemanům radili ohledně toho, jak se mají chovat, co si mají obléknout nebo o čem mluvit ve společnosti a na oslavách. S Českou spořitelnou jsme zase čtenářům přiblížili život v okolí velkých měst. Ale abychom se nechlubili jen vlastní prací, přinášíme ochutnávku také ze světa.

Z dílny Seznam.cz

  • Jak se žije na předměstí?

Česká spořitelna & Seznam Native

Jak se žije na předměstí? Hypotéky nejsou nedostupné, jen je možná potřeba slevit ze svých nároků. Kde se v Česku dobře žije? Nedaleko velikých měst. Vypravili jsme se na předměstí Prahy a Brna a dali dohromady průvodce lokalitami, kde narazíte na mnohdy dostupnější bydlení, víc přírody a klidu.

  • Moderní gentleman na oslavě

Stará myslivecká & Seznam Native

Stará myslivecká se chce stát součástí oslav zasnoubení, narození potomka nebo dokončení studií. Připravili jsme proto návod pro všechny, kteří tápou v tom, jak se chovat, co si obléknout a o čem mluvit při důležitých oslavách jako správný gentleman.

  • Nenechte se ovládat penězi

Česká bankovní asociace & Seznam Native

Češi nejsou příliš finančně gramotní a Česká bankovní asociace by to ráda změnila. Proto jsme přišli s edukativním projektem, kde jsme čtenářům přiblížili zásadní fakta o hypotékách, spoření, zadluženosti a bezpečnosti na internetu.

Ze světa

  • Travel Dares: Europe

Cashback platební karta Marriott & Insider

Druhá řada miniseriálu o cestování a nevšedních zážitcích se ze Spojených států přesunula do Evropy. V Rakousku, ve Walesu a v Normandii se protagonisté pustili do neobvyklých a často i adrenalinových aktivit mimo své komfortní zóny.

  • Smart Cities: Innovating Against the Force of Nature

Government of Japan & Bloomberg

Japonský venkov se za posledních 30 let ve velkém vybydlel. Obyvatelé Japonska přesidlují do měst, která na neustálý příliv lidí musí reagovat technologiemi a smart řešeními. Navíc si ale musí poradit i s častými zemětřeseními nebo záplavami. Jak vypadá smart city podle Japonců?

  • 3 Couples Who Are Helping Us Reimagine the Modern-Day Love Story

Značka šperků Forevermark & Bustle

Jak jinak promovat zásnubní prstýnky než příběhy manželských párů. Kromě samotných prstýnků se v příbězích dozvíme, jak se manželé seznámili, čeho si na sobě navzájem cení nebo jak proběhlo zasnoubení.

Tým Seznam Native

Sdílet na sítích