Zajímavé obsahové spolupráce: Fiat, Schmidt’s a další

Opět se ozýváme s přehledem povedených vlastních i zahraničních spoluprací. Pojďme se společně podívat, kde jsme s Fiatem oslavili 120 let fungování značky, jak si doma připravit přírodní kosmetiku anebo co nabízí trojice neznámějších českých lázní.

Z dílny Seznam.cz

  • Co světu dala Itálie

Fiat & Seznam Native

Fiat slaví 120 let, a proto jsme se pustili do spolupráce věnované Itálii, odkud značka pochází. Gelato, lasagne a tiramisu asi zná každý, věděli jste ale, po kom se jmenuje pizza Margherita?

  • Odpočiňte si v západočeských lázních

Great Spas of Europe & Seznam Native

Karlovy Vary, Mariánské Lázně a Františkovy Lázně tvoří známý lázeňský trojúhelník. Tyto české lázně jsou společně s dalšími 11 evropskými nominované na Seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Proto jsme připravili průvodce o tom, co v lázních zažít, kam se vydat na výlet nebo jaké známé osobnosti do lázní v minulosti zavítaly.

  • Dopřejte svému tělu přírodní voňavou kosmetiku

Schmidt‘s & Seznam Native

V projektu pro značku přírodní kosmetiky jsme nejprve představili, jak si přírodní kosmetiku připravit doma, jaké složky přírodní kosmetika často obsahuje a jaký příběh se skrývá za značkou klienta, která vzešla z farmářských trhů.

Ze světa

  • Enrich List

Banka HSBC & Financial Times

Financial Times připravili stránku založenou na seznamu unikátních a obohacujících zážitků, který každoročně dává dohromady banka HSBC. Vydejte se na soukromou expedici do ománské pouště, kde můžete pozorovat hvězdy. Nebo se na 10 dní ponořte k vraku Titanicu.

  • 7 Real American Mysteries That Will Keep You Up At Night

Facebook Watch & Huffington Post

Sedm nevysvětlitelných a často i velmi znepokojujících záhad přibližuje nativní reklama od Huffington Postu. Klientem je platforma Facebook Watch, která tak promuje svůj nový seriál Limetown.

Tým Seznam Native

Sdílet na sítích