Zajímavé obsahové spolupráce: Grand Optical, RE/MAX a další

25. května 2020

Co všechno obnáší prodej bytu či domu? Jaké je to cestovat lůžkovými vozy po Evropě? A staráte se správně o svůj zrak? Mrkněte na další zajímavé obsahové spolupráce, kde na všechny tyto otázky najdete odpověď. A jak už to znáte z dřívějších vydání, nechlubíme se jen vlastní prací, přinášíme i malou ochutnávku ze světa.

Z dílny Seznam.cz

Na co je třeba myslet při prodeji nemovitosti

  • Realitní společnost RE/MAX & Seznam Native

Prodat byt či dům, neprodělat a zvládnout vše s klidem vyžaduje energii, čas a peníze.Prodej nemovitosti může být dlouhý a komplikovaný proces, dopustit se chyby je tak celkem snadné. Co všechno prodej bytu či domu obnáší? Společně s klientem jsme dali dohromady návod a průvodce pro všechny, kteří si chtějí poradit sami.

Pečujte o zdraví svých očí

  • Grand Optical & Seznam Native

Kdy jste si naposledy nechali zkontrolovat zrak? Češi péči o oči hodně podceňují. I proto jsme se pustili do projektu zaměřeného na péči o zrak, různé typy vad a prevenci. Podívali jsme se taky na pár nesmyslných mýtů, které se očí týkají.

Nočním vlakem do Popradu

  • České dráhy & Seznam Native

Neztrácejte nervy v kolonách na silnicích a vyrazte raději vlakem. V tom nočním si navíc perfektně odpočinete. Cestujte ekologicky, pohodlněji a mnohdy i levněji. Společně s klientem a s kluky z Honest Guide jsme čtenáře lákali na cestování do Tater nočními vlaky. Rozhodněte i vy, kam se vypravíme příště.

Ze světa

A Visionary Cook

  • Značka smart zařízení Delta Falcet & Great Big Story

Známá nevidomá šéfkuchařka Christine Ha vaří pomocí hmatu, čichu, chuti a sluchu. Práci jí usnadňuje řada chytrých kuchyňských zařízení, které reagují na hlas. Podívejte se na neuvěřitelný příběh úspěšné šéfkuchařky, která mimo jiné zvítězila i v soutěži MasterChefUSA.

Western Warmth and Dinosaur Discoveries

  • Destination Canada & WP BrandStudio

Vyrazte prostřednictvím brandové spolupráce na roadtrip po národním parku Alberta‘s Badlands. Ten je jedním z nejbohatších nalezišť dinosauřích pozůstatků. Podívejte se do místních úchvatných muzeí, projděte se po malebné krajině nebo si vyzkoušejte kajakování po řece, která byla v dávné minulosti domovem dinosaurů.

Design Changemakers to Know in 2020

  • Samsung & Apartment Therapy

Seznamte se s příběhy 20 lidí, kteří ovlivňují budoucnost designu. Mezi ně patří nejen designéři, umělci a architekti, ale i podnikatelé, blogeři nebo výrobci látek a keramiky. Pronikněte do světa interiérového designu!

Tým Seznam Native

Sdílet na sítích