Zajímavé obsahové spolupráce: Škoda Auto, PlayStation a další

29. května 2020

Jak bezpečný je pro děti internet? A jak asi bude vypadat automobil z budoucnosti? Nejen nad tím jsme se zamysleli v dalších obsahových spolupracích s našimi klienty. Mrkněte na další zajímavé spolupráce, na které jsme náležitě hrdí. A jak už bývá zvykem, nahlédnout můžete také na zahraniční tvorbu.

Z dílny Seznam.cz

Bezpečnost dětí na síti

  • Kaspersky & Seznam Native

Víte, jak se na internetu chovají vaše děti? Co o sobě sdílí a s kým komunikují? A víte, že spousta dětí je na internetu ohrožovaná vlastními rodiči, kteří sdílejí jejich fotky? Projděte si naši nativní spolupráci, která se týká toho, jak děti před nebezpečím na síti varovat a jak je účinně ochránit.

Svět v roce 2050

  • Škoda Auto & Seznam Native

Se Škoda Auto jsme se vypravili do budoucnosti. Na základě vizí odborníků jsme popsali, jak bude vypadat svět v roce 2050. Některé z jejich prognóz jsou optimistické, jiné naopak. Všichni se ale shodují, že nás čekají obrovské změny a možná i nutnost přesídlit na jinou planetu.

Když je virtuální svět lepší než realita

  • PlayStation & Seznam Native

Nadměrné hraní počítačových her se týká předškoláků i seniorů. Hraní je závislost, která se těžko rozpoznává. Pokud se časté hraní her týká vašich dětí, zkuste pochopit jejich virtuální svět a důvody, proč do něj tak rády utíkají. Možná tak předejdete zbytečným konfliktům.

Ze světa

Military Made

  • Vládní organizace Today’s Military & BrandVoice

Nativní studio vydavatelství Forbes zmapovalo několik příběhů válečných veteránů. Jak se dostali do armády? Co mají za sebou? A čemu se začali věnovat poté, co se vrátili z náročných misí?

Recharge Revolution: Sleep Is For Strong

  • Prodejce postelí Sleep Number & Thrive Global

Spánek je důležitý i pro siláky. Někteří z nich ale mají problémy usnout. Své o tom ví i hasičský kapitán Ben Pēna, vojenský veterán z Iráku. Usnout po traumatických zážitcích z války není pro vojáky jednoduché a problémy se spánkem není dobré podceňovat. Pomáhá terapie i kvalitní postel.

Move & Improve

  • Sportovní značka Asics & Great Big Story

Série videí se týká silných životních příběhů členů komunity s názvem Back On My Feet. Ta s pomocí dobrovolníků organizuje běžecké tréninky pro lidi v těžkých životních situacích. Vzájemná podpora běžců i samotný běh působí jako terapie, běžci zapomenou na své těžkosti, chvíli si odpočinou od negativních myšlenek a zvednou si sebevědomí zdoláváním kilometrů.

Tým Seznam Native

Sdílet na sítích