Seriál Sreality.cz: Jak být více vidět pomocí TIP regionu a TIP makléře

5. června 2020

Znáte TIP regionu, TIP makléře a TIP logo? Pomocí tohoto formátu máte možnost se odlišit od konkurence a získáváte tak exkluzivní pozici pro vaše klienty. Nákup je možný na různé kategorie a typy nabídek, takže v dané kategorii jste opravdu vidět. Jedná se o exkluzivní pozici, na které se nestřídáte s jiným klientem, ale naopak můžete využít možnosti, že střídáte v zakoupené pozici více nemovitostí, které odpovídají zakoupené kategorii a lokalitě.

TIP regionu

Jak to vypadá a kde se zobrazuje

TIP regionu se zobrazuje vždy na první pozici v zakoupené lokalitě a typu nemovitosti. Pozice je zakoupena vždy na celý den, takže v daný den si zajišťujete možnost být v daném filtru vždy první.

Navíc si tímto formátem budujete povědomí o vaší kanceláři. Zakoupením můžete získat až o 100 % více zobrazení inzerátu a díky němu prodat či pronajmout rychleji inzerovanou nabídku.

Jak se pozice objednává

Objednání je jednoduché a probíhá přímo z administračního rozhraní služby Sreality.cz. Připravili jsme pro vás jednoduchý návod, kde najdete také video, jak Tip regionu objednat. Podívat se na něj můžete tady.

S objednáním vám rádi pomohou i naši obchodní zástupci.

Vychytávka pro TIP regionu

Pokud si TIP regionu objednáte a mezitím se rozhodnete, že do již běžícího TIPu regionu chcete zařadit více nabídek, které odpovídají dané pozici, můžete se kdykoli během dne přihlásit do administrace služby a inzerát či inzeráty, do TIPu přidat.

TIP makléře

Víte, že na Sreality.cz chodí také uživatelé, kteří jdou na server za účelem prodat svou nemovitost? Oslovit tyto prodávající můžete právě pomocí TIPu makléře. Budujete si tak pozici realitního odborníka a zaměřit se můžete na určité lokality, ve kterých působíte, nebo kde byste chtěli nemovitosti prodávat nebo pronajímat.

Na pozici se může zobrazovat více makléřů, ale stejně tak můžete vložit třeba i jenom jednoho. Záleží na vás a vašich potřebách.

Získat můžete až 200 000 zobrazení TIPu makléře. Uživatelům jste stále na očích, protože TIP makléře se zobrazuje mezi zvoleným filtrem inzerátů, které hledají.

Jak se pozice objednává

Objednání je stejné jako u TIPu regionu a probíhá přímo z administračního rozhraní služby Sreality.cz. Jednoduchý návod na zadání spolu s videonávodem najdete tady.

Žhavou novinkou jsou tzv. makléřské peněženky.

Nyní má možnost si každý makléř ke svému kontaktu, který má na Sreality.cz přiřadit, svou makléřskou peněženku a z té si může sám objednat jak TIP regionu, tak také TIP makléře. O této novince jsme vás nedávno informovali.

TIP logo

TIP logo je reklamní formát ve výpisu inzerátů. Zobrazuje se u všech vystavených inzerátů realitní kanceláře, čímž jí pomáhá se zviditelněním své značky a pomáhá se odlišit na stránce ve výpisu od ostatních kanceláří a být vidět. Zobrazuje se u každého inzerátu dané realitní kanceláře.

Díky tomuto zvýraznění budujete u uživatelů služby povědomí o své značce a názvu a díky tomu si vás lépe vrývají do paměti a povědomí.

Jak se TIP logo objednává?

Objednání je jednoduché a probíhá přímo z administračního rozhraní služby Sreality.cz. Návod pro objednání najdete zde.

Nevíte si rady s objednáním či nastavením? Neváhejte kontaktovat svého obchodního zástupce nebo se na nás obraťte na info@sreality.cz nebo prostřednictvím chatu.

Váš tým Sreality.cz

Sdílet na sítích